Julkaistu: 03.02.2016 00.00

KaaPo solmi tukun pelaajasopimuksia

Jo kolmisen kuukautta laadukkaasti harjoitellut KaaPon lippulaiva on talven aikana koonnut määrätietoisesti rivejään alkavalle kaudelle. Ensimmäiset pelaajasopimukset solmittiin jo vuoden 2015 puolella ja tammi-helmikuun aikana sopimuksia on tehty tukku lisää. Niinpä helmikuun alussa keltapaitojen runko kaudelle 2016 on valmis ja tuon rungon päälle on hyvä rakentaa lopullinen joukkue.

Ryhmä tulee muuttumaan kaudesta 2015, sillä runkomiehistöön kuuluneet Mikko Päiväläinen siirtyy Piikkiön Palloseuraan ja Eemeli Laaksonen Paimion Hakaan, ja Kalle Luotonen joutuu ainakin näillä näkymin päättämään uransa loukkaantumisen vuoksi. Heidän lisäkseen muutamien muiden "vanhojen" tilanne on vielä auki, mutta iso osa on sitoutunut jatkamaan Kaarinan ylpeyden riveissä myös kaudella 2016. Jo tuttujen KaaPolaisten lisäksi ryhmään on liittynyt nuorta voimaa Turun puolelta, sillä päävalmentaja Tomi Kivikoski on näille tuttuna valmentajana ollut sopiva houkutin ja onpa joukossa muutama paluumuuttajakin. Kivikoski on niin sopimustilanteeseen kuin joukkueen toimintaan ylipäätään hyvin tyytyväinen.

- Olen todella tyytyväinen kun tärkeitä pelaajia vanhasta rungosta on sitoutunut jatkamaan. Uudet pelaajat tunnen oman valmennushistorian kautta jo ennestään hyvin, joten tiedän minkätasoisia pelaajia on liittynyt uutena mukaan. Uskon myös, että uusien pelaajien tulo on seurallekin tervetullut piristysruiske. Nyt sopimus on solmittu 18 pelaajan kanssa, mutta muutamien lisäpelaajien kohdalla asiat selviävät toivon mukaan ihan lähiaikoina, joten toivottavasti jo helmikuun aikana meillä on koossa ainakin lähestulkoon lopullinen ryhmä. Joka tapauksessa hyvinharjoitteleva ja intoa täynnä oleva ryhmä meillä on jo tällä hetkellä kasassa, Kivikoski kertoo.

Sopimuspelaajista viime kaudella itsensä upeasti läpi lyöneet omat lupaukset Joona Järvistö ja Rami Ojanperä pelaavat A-nuorissa SM-karsintojen ajan, mutta liittyvät edustuksen riveihin kauden alkaessa. Joukkueen mukana on harjoitellut sopimuspelaajien lisäksi viitisen uutta ja vanhaa pelaajaa, joiden kanssa Kivikosken sanojen mukaan pyritään pääsemään sopimukseen lähiaikoina.

Joukkueen taustaryhmä on sekin vielä hieman keskeneräinen, sillä Kivikoskella ei toistaiseksi ole vielä varsinaista apuvalmentajaa, vaikka harjoituskaudella apuna on tarvittaessa ollutkin kokenut Veijo Wahlsten. Muu taustaryhmähän joukkueella on jo kunnossa, kun maalivahtien valmennuksesta vastaa Vellu Vuorio, huollosta Jukka Heikkonen ja joukkueenjohdosta Jussi Heikkonen.

Myös seuran johdossa ollaan tyytyväisiä joukkueen tilanteeseen ja toimintaan ja tuleva kausi nähdäänkin jo etukäteen hyvin valoisana.

- Joukkue on harjoitellut jo pitkään hyvin ja nyt kun runko on saatu kasaan, alkaa toiminta stabiloitumaan. Vielä ryhmän mukana harjoittelevien kohdalla on muutamia kysymysmerkkejä, mutta uskomme saavamme tästäkin ryhmästä vielä vahvistusta lippulaivamme riveihin. Kaiken kaikkiaan koossa tuntuu olevan hyvin motivoitunut ja iskukykyinen joukkue, jonka otteita on hienoa seurata. Hyvin harjoitteleva ryhmä on myös niin omille kuin muualtakin siirtyville nuorille hyvä ympäristö. Putoamiseen päättynyt viime kausi oli luonnollisesti raskas, mutta "Tomppa" on tuonut mukanaan uutta virtaa, joka tulee varmasti näkymään otteissamme jo kevään aikana, pohtii toiminnanjohtaja Kim Ekroos.

Edustusjoukkueen taustavoimatkin saavat kevään aikana uutta verta, kun seura lähtee kehittämään edustuksen tiedotusta ja viestintää yhä laadukkaammaksi.

- Tulemme piakkoin julkaisemaan miten tulemme edustusjoukkueen tiedotusta kehittämään, joten vielä pidämme kannattajiamme jännityksessä. Tavoite on kuitenkin lisätä edustusjoukkueen uutisvirtaa, kehittää otteluraportteja ja ennakoita ja tätä kautta tuoda KaaPoa yhä vahvemmin esiin. Tuleva kausi on kuitenkin "kaikkien aikojen Kolmonen", johon tullaan seuroissa panostamaan entistä enemmän, joten meidän tulee olla tässä kehityksessä mukana, Ekroos päättää.

Uudistunut KaaPo on jo ehtinyt avata kautensa myös kotikentällä, mutta tulevana sunnuntaina on seuraava mahdollisuus nähdä Kivikosken keltapaidat livenä. Ottelu KaaPo-P-Iirot alkaa Keskurin tekonurmella kello 15.15. Tervetuloa!

KaaPon sopimustilanne 3.2.2016 (uusien pelaajien kohdalla suluissa kauden 2015 seura)

Maalivahdit
Jesse Peltonen
Roope Päiväläinen
Teemu Muurinen (FC Inter A)

Puolustajat
Sami Nyholm
Arttu Mäki-Arvela
Janne Tuominen
Teemu Tuominen
Ilmari Heinonen
Jani Jussila (ÅIFK)
Leevi Puputti (SalPa)

Keskikenttä
Olli Rihko
Jesse Saarinen
Joel Ylistalo (TPS A)
Mohamed Najjar (TuWe)
Patri Filatoff (TPS A)
Rami Ojanperä

Hyökkääjät
Jussi Luotonen
Jami Hannuniemi
Joonas Lahti (FC Inter / ÅIFK)
Joona Järvistö

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6