Julkaistu: 20.06.2016 00.00

Nuorten SPL-turnaukset 2016

Kesän urheilulliset kohokohdat nuorten seurajoukkueturnausten osalta ovat edessä heinä-elokuussa, kun nuorten SPL-turnaukset pyörähtävät käyntiin. Ensimmäisinä käynnistyvät C15-ikäluokkien Kai Pahlman- ja Laura Kalmari-turnaukset, ja niiden jälkeen käynnistyvät nuorempien ikäluokkien turnaukset, joista C14-tyttöjen 1-tason SPL-lopputurnaus pelataan Kaarinassa 5. - 7.8.

KaaPolla on pienen tauon jälkeen edustus niin Kai Pahlmanissa kuin Laura Kalmarissakin. Poikien turnaus pelataan 28. - 31.7. Pajulahdessa ja tyttöjen turnaus samaan aikaan Vantaalla.

Myös muut KaaPon joukkueet ovat vahvasti mukana kesän turnauksissa, sillä samaan aikaan kehissä ovat C15-poikien Mustat-joukkue, joka edustaa Kaarinan ylpeyttä C15 2-tason SPL-lopputurnauksessa, sekä D13-pojat, jotka pelaavat ikäluokkansa 1-tason lopputurnauksessa Turun Nappulaliigan kanssa muodostetulla yhteisjoukkueella. Viikkoa myöhemmin kehissä ovat siis vielä Kaarinassa pelattavassa SPL 1-tason turnauksessa KaaPon C14-tytöt.

Myös KaaPon C14-pojilla ja D13-tytöillä on mahdollisuudet yltää ikäluokkiensa 2-tason SPL-lopputurnauksiin, mutta joukkueiden sarjat ovat vielä hieman kesken.

Seura onnittelee jo paikkansa varmistaneita lopputurnauspaikoista ja toivottaa näille, kuin myös vielä paikoista karsiville ryhmille tsemiä tuleviin koitoksiin kesän kohokohdissa!

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6