Edustusjoukkueen runko valmistuu
Julkaistu: 09.12.2016 00.00

Edustusjoukkueen runko valmistuu

KaaPon kauden 2017 Länsi-Suomen Kolmoseen valmistautuva edustusjoukkue on hikoillut harjoituskentällä jo kuukauden päivät, ja ryhmän runko on hiljalleen rakentumassa. Valmennusjohto on tehnyt töitä joukkueen kokoamisessa ja viikon 49 loppuun mennessä sopimukset on solmittu seuraavien pelaajien kanssa:

Maalivahdit:
Teemu Muurinen
Jesse Peltonen

Puolustus:
Leevi Puputti
Ilmari Heinonen
Jani Jussila
Joel Ylistalo

Keskikenttä ja hyökkäys:
Matias Hilska
Rami Ojanperä
Juha-Pekka Jääskeläinen
Joona Järvistö
Joonas Lahti

Päävalmentaja Tomi Kivikoski on tilanteeseen tyytyväinen, sillä keltapaitojen runkomiehiä on kauden jälkeen kosiskeltu muihinkin seuroihin.

- Mielestäni meillä on näiden sopimusten myötä nyt joukkueelle todella hyvä runko, ja olen tyytyväinen, että olemme onnistuneet pitämään riveissämme pelaajat, joita kohtaan kiinnostusta on tosiaan osoitettu muidenkin seurojen toimesta.

Sopimuksen kirjoittaneiden lisäksi ryhmässä ovat, tai siihen liittyvät vuoden vaihteen jälkeen myös vanhat tutut Sami Nyholm, Teemu Tuominen, Jussi Luotonen, Kalle Luotonen ja Mikael Sibakov, viime kaudellakin edustuksessa esiintyneet omat A-nuoret Peetu Savolainen ja Vili Ruuskanen, pääosan viime kaudesta Wolvesissa pelannut Anton Hirvaskari, sekä Salosta mahdollisesti keltapaitaan palaava Tempo Hopsu.

Kevään mittaan ryhmään liittyy mahdollisesti myös muutamia uusia pelaajia, joilla osalla on taustaa niin sinivalkoisesta edustusasusta kuin Veikkausliigasta saakka.

Viime kauden pelaajista Janne Tuominen jättää areenat ainakin toistaiseksi, kippari Jesse Saarinen vaihtoi maisemaa töiden perässä, ja Jami Hannuniemi jatkanee uraansa niin ikään toisaalla. Kauden lopun vaihto-opiskelun takia poissa ollut KaaPo-kasvatti Olli Rihko puolestaan palaa kotimaan kamaralle vuoden vaihteen jälkeen ja on paluunsa jälkeen luvannut ilmoittaa ajatuksistaan jalkapallon suhteen. Niin ikään KaaPon kasvattamien maalivahtien, Jussi-Pekka Piiparisen ja Roope Päiväläisen, sekä Jaakko Hietarinnan ja Arttu Mäki-Arvelan tilanne on vielä avoin. Patri Filatoff harjoittelee tällä hetkellä KaaPon kanssa, mutta on mahdollisesti liittymässä vuoden vaihteen jälkeen erään liigajoukkueen harjoitusryhmään, ja hänen tilanteensa on siis tästä syystä vielä avoinna.

Joukkue harjoittelee vielä reilun viikon verran ennen joulutaukoa, jolta palataan tositoimiin tammikuun toisella viikolla. Harjoitusottelut alkavat jo tulevan sunnuntaina, jolloin joukkue kohtaa Kupittaalla FC Interin A-nuoret. Tukku harjoitusotteluita on sovittu myös keväälle, ja harjoitusotteluohjelma tullaan julkaisemaan heti sen valmistuttua.

Seuraavan kerran sopimusuutisia kerrotaan tammikuun puolella, joten pysy mukana keltapaitojen matkassa!



Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6