Lippulaivan miehistöön uusia jäseniä
Julkaistu: 03.02.2017 00.00

Lippulaivan miehistöön uusia jäseniä

Kaarinan Poikien rosteri täydentyi viidellä pelaajalla, kun KaaPo-kasvatit Vili Ruuskanen (kuvassa) ja kokenut Sami Nyholm, Interistä siirtyvät Juho Salminen ja Joel Lehto, sekä Pallo-Iirot KaaPoon vaihtava Niklas Kuusio kantavat kaudella 2017 yllään Kaarinan ylpeyden pelipaitaa.

Viisikko täydentää erinomaisesti aiempaa yhdentoista sopimuspelaajan joukkoa, ja tuo tullessaan sekä tuttuja, että hieman uudempia kasvoja. Tuttuja ovat kuudennen kautensa edustusjoukkueessa aloittava, 28-vuotias Sami Nyholm, sekä viime kauden lopulla edustuksessa debytoinut, A-nuorista ryhmään noussut Vili Ruuskanen, joka puolestaan edustaa KaaPon maineikasta 96-ikäluokkaa.

- Nyholm on luotettava puolustuslinjan pelaaja, joka piti sovitusti kuntoaan loppuvuoden ajan itsenäisesti yllä, ja liittyi joukkueen mukaan heti vuodenvaihteen jälkeen. Sami on tärkeä ja kokenut lisä nuorekkaaseen ryhmäämme, ja on hienoa, että oma kasvatti jatkaa uraansa KaaPossa. Loppukaudesta edustuksessa lupaavasti debytoinut Vili Ruuskanen on niin ikään puolustuspään pelaaja, joka liittyi aikanaan LiePan junioreista Pasi Blomqvistin valmentamaan ryhmään, ja on "Pappan" sekä A-nuoria valmentavan Ari Lahden osaavassa valmennuksessa marinoitunut valmiiksi nousemaan seuraavalle tasolle. Vili on ollut harjoituksissamme mukana jo heti marraskuun alusta asti, ja on osoittanut selvää eteenpäin menoa kaikella tekemisellään. Vili on ollut todella positiivinen pelaaja joukossamme, ja nuori mies pystyy varmasti olemaan tärkeä osa joukkuettamme tulevan kauden sarjassa, pohtii päävalmentaja Tomi Kivikoski kaarinalaisyleisölle jo tuttujen kasvojen sopimuksia.

Kokonaan uusina pelaajina keltapaitoihin liittyvät siis Raumalta siirtyvä, 22-vuotias Niklas Kuusio, sekä Interin raitapaidan keltaiseen vaihtavat Juho Salminen, 21 ja Joel Lehto, 23.

- Niklas on lahjakas ja taitava 10 paikan pelaaja, joka on aiemmilla kausillaan ollut Pallo-Iiroissa isossa roolissa. Niklas on aktiivinen, taitava ja peliä hyvin ymmärtävä pelaaja, joka tuo varmasti uusia mahdollisuuksia hyökkäyspään pelaamiseemme.
Interistä siirtyvistä pelaajista Joel Lehto on puolestaan vahva puolustuslinjan pelaaja, jonka vahvuudet ovat pelinavaamisessa ja kaksinkamppailuissa. Kolhuista kärsinyt Joel on viimeksi edustanut Interin 2-joukkuetta, mutta miehen historiasta löytyy myös kaksi liigaottelua, ja hän onkin varmasti vahvistus puolustuslinjaamme, luoden samalla linjaan tervettä kilpailutilannetta.
Juho Salminen taas vaikuttaa toisessa päässä kenttää, sillä mies viihtyy parhaiten hyökkäyksen kärjessä. Juho on nopea, kärkäs ja maaliahne hyökkääjä, joka on nopeutensa lisäksi myös taitava. LiePa-kasvatti Salminenhan on esiintynyt jo liigassakin osuen myös siellä maalipuiden väliin. Viime kaudella Juho oli lainalla niin SalPassa kuin EIFfissäkin, ja myös näissä seuroissa nuori mies venytti maaliverkkoja, joten vaikka hyökkäyksemme on vahva jo ennestään, vahvistaa Juho sitä ehdottomasti, Kivikoski jatkaa.

Päävalmentaja on kaiken kaikkiaan hyvin tyytyväinen uusiin sopimuksiin ja joukkueen tilaan ylipäänsä.

- Oma kokenut ja myös oma nuori puolustuslinjan pelaaja jatkavat meillä. Heidän lisäkseen kolme uutta, myös muiden seurojen kosiskelujen kohteena ollutta laatupelaaja valitsivat seurakseen KaaPon. Kaikki viisi ovat meille kovia vahvistuksia, joten sopimusten synty on kyllä loistava asia. Saamme sopimusten myötä kilpailutilanteen joukkueen sisällä kovenemaan entisestään, joten olen tilanteeseen todella tyytyväinen, "Tomppa" päättää.

KaaPolla on tällä hetkellä siis 16 sopimuspelaajaa, joiden lisäksi joukkueen harjoitusryhmässä on mukana kymmenkunta pelaajaa. Lisää sopimusuutisia on varmuudella luvassa vielä helmikuun aikana, mutta viimeisiä palasia joukkueeseen liitetään mahdollisesti vielä myöhemminkin keväällä.


Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6