Autokoulu Minihinta KaaPon tukijaksi
Julkaistu: 02.03.2017 00.00

Autokoulu Minihinta KaaPon tukijaksi

Autokoulu Minihinta on KaaPon uusin kumppani, tarjoten pientä porkkanaa joukkueiden varainhankintaan.

Toimitusjohtaja Jyrki Juslin lähettääkin terveisiä kaikille KaaPolaisille ja kannustaa heitä levittämään sanaa!

Autokoulu Minihinta tarjoaa 30 euroa sponsorointitukea KaaPolle jokaisesta uudesta B- eli henkilöautokortin perusvaiheen koko kurssin suorittavasta oppilaasta, joka tulee seuranne KaaPon kautta autokouluumme. Pidämme Turussa non-stop aloituksella teoriatunnit tai vaihtoehtoisesti voit suorittaa ne etäteoriatunteina vaikkapa kotoasi käsin.

Pidämme live-teoriatunnit Turussa joka maanantai klo 17.00 ja teoriatunteja on aika ajoin myös keskiviikkoisin. Näet tarkan lukujärjestyksen kotisivuiltamme www.autokouluminihinta.fi. Vaihtoehtona olevien etäteoriatuntien lukujärjestykset löytyvät niin ikään sivuiltamme (samat etäteoriatunnit pidetään kaikissa toimipisteissämme ympäri Suomea). Etäteorioina vaadittavat 19 teoriatuntia on mahdollista suorittaa jopa kuukaudessa. Live-tunneissamme (suomen- ja englanninkieli) on kahden kuukauden kierto.

Opetamme oppilaitamme ajotunneilla ainakin seuraavilla kielillä: suomi, englanti, kiina, albania, serbo-kroatia, kurdi, arabia ja turkki.

Anna Henderson (suomi ja englanti) toimii pääosin ajo-opettajana ja hän on luvannut aloittaa ajotunnit hyvin joustavasti esim. Kaarinasta, Piikkiöstä tai Turusta. Opetusautona hänellä on erittäin hieno Audi A4!

Tervetuloa Viihtymään!

Anna Henderson/liikenneopettaja/044 241 1930

Jyrki Juslin/toimitusjohtaja/info@autokouluminihinta

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6