Julkaistu: 27.11.2014 00.00

KaaPo solmi tukun pelaajasopimuksia

Edustusjoukkueen taustoilla on loka-marraskuun aikana käynyt kova kuhina, kun itse joukkuetta kaudelle 2015 on rakennettu. Valmennus on tehnyt omaa kartoitustyötään jonka jälkeen seurajohto on solminut kauden 2015 kattavat sopimukset, joita 25.11. mennessä on tehty jo 19 pelaajan kanssa.

- Meillä on jo nyt koossa erinomainen runko, johon toki haemme edelleen vahvistuksia. Uusia, kokeneempia pelaajia on vielä tässä vaiheessa kautta haastavaa saada sitoutumaan uuteen projektiin, mutta emme näe tätä ongelmana vaan rakennamme joukkuetta maltillisesti. Ja kuten sanoin, jo nyt meillä on kasassa erinomainen runko ja tilanne on esimerkiksi vuoden takaiseen verrattuna häkellyttävän hyvä, sillä tuolloin joukkue operoi todella pienellä ryhmällä pitkälle kevääseen, muistuttaa toiminnanjohtaja Kim Ekroos.

Tämän hetkinen runko koostuu pitkälti viime kauden joukkueesta, mutta joukossa on myös yksi täysin uusi kasvo sekä yksi paluumuuttaja.

- Uutena KaaPolaisena puolustuspäätämme vahvistaa SoVosta siirtyvä Teemu Tuominen ja paluumuuttajana maalivahtiosastoamme vuoden paussin jälkeen tolppien väliin palaava Jussi-Pekka Piiparinen. Piiparisen sopimuksen myötä maalivahtiosastomme on jälleen rautainen ja käytännössä ensimmäinen osa-alue, jolle emme enää etsi lisävahvistuksia.

Vaikka runko koostuukiin viime kauden menestyksekkäästä joukkueesta, vaihtuvuuttakin tulee olemaan.

- Osa viime kauden pelaajistosta ei tule edustamaan KaaPoa kaudella 2015, sillä esimerkiksi epäonnisen kauden pelannut Jose Lopez päätti palata isiensä maille Espanjaan ja hienon läpimurtokauden pelannut Hans Honkasalo siirtyi kaikkien yllätykseksi kamppailulajien pariin. Myöskään kesken kauden KaaPoon palannut Riku Holmström ei kanna KaaPon paitaa tulevalla kaudella, sillä maalivahtiosasto on Piiparisen, Jesse Peltosen ja Roope Päiväläisen sopimusten myötä nyt siinä kunnossa, jossa sen haluammekin olevan. Muutamia kysymysmerkkejäkin on, sillä esimerkiksi Tempo Hopsun ja Niilo Rannan tilanteet riippuvat pitkälti työkuvioista. Miehet jatkanevat keltapaidoissa, mikäli työkuviot sen mahdollistavat. Joka tapauksessa niin KaaPossa jatkavien kuin meiltä lähtevienkin lista saattaa edelleen kasvaa ja joukkue tulee muutenkin vielä varmuudella elämään. Lopullista muotoaan joukkue ei kuitenkaan vielä talven aikana saavuta, vaan vielä keväälläkin muutoksia saattaa tapahtua, Ekroos päättää.

KaaPon sopimuspelaajat 25.11. löydät täältä.

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6