Julkaistu: 20.07.2015 00.00

Tiedote / Vedonlyöntivilppiepäilys

Sunnuntaina 19.7. pelattu Kakkosen Läntisen lohkon ottelu MuSa-KaaPo päättyi vierasjoukkueen 1-2 voittoon. Maanantaina 20.7. MTV uutisoi verkkosivuillaan kyseisessä ottelussa havaitun hälyttävää vedonlyöntikäyttäytymistä. Itse uutinen ja siinä esitetyt arviot ja epäilyt löytyvät seuraavan linkin takaa: http://m.mtv.fi/sport/jalkapallo/veikkausliiga/artikkeli/jalkapallo-ottelussa-halyttavaa-vedonlyontikayttaytymista/5231708

Paikalla olleiden KaaPon toimijoiden ja valmennuksen näkemyksen mukaan ottelutapahtumissa mikään ei  viitannut epäilyttävään tai arveluttavaan toimintaan. Ottelun lisäajalla tuomittua rangaistuspotkua edelsi porilaisten rike, jossa ei KaaPon toimijoiden mukaan ollut mitään epäilyttävää tai tahallisuuteen viittaavaa.

KaaPo on ohjeistanut pelaajiaan ja toimihenkilöitään vedonlyöntiin liittyvistä määräyksistä asianmukaisesti ja sanoutuu jyrkästi irti kaikesta ottelumanipulaatioon tai sen mahdollisuuteen liittyvästä. Seuran tietojen mukaan joukkueen pelaajiin tai toimijoihin ei ole kauden aikana oltu yhteydessä vedonlyöntiin liittyen tavalla, joka antaisi aihetta minkäänlaisille epäilyille seuran osallisuudesta epärehelliseen toimintaan.

Seura haluaa olla osaltaan kitkemässä rikollista toimintaa pois lajin parista ja toivookin, että epäilyt tutkitaan asianmukaisella tavalla mahdollisimman nopeasti. Vaikka KaaPoon ei kohdistu epäilyjä , niin seura avustaa tutkimuksissa ja selvityksissä kaikin mahdollisin tavoin.

Uutista ja otteluun kohdistuvia epäilyjä kommentoi ainoastaan seuran puheenjohtaja Olli Tuominen.

Yhteystiedot:
Olli Tuominen
040 544 1812
puheenjohtaja@kaapo.fi

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6