KaaPon miehistöön jälleen muutoksia
Julkaistu: 24.08.2015 00.00

KaaPon miehistöön jälleen muutoksia

KaaPon lippulaivan miehistössä tapahtuu jälleen muutoksia, sillä keltapaitojen ja pieneen rooliin jääneen Mikael Lahtivuoren tiet eroavat.

- Aloite sopimuksen purkuun tuli pelaajalta itseltään, emmekä halunneet hankaloittaa nuoren miehen mahdollista siirtoa. Lahtivuorelle ei oikein löytynyt sopivaa roolia ja peliaika jäi pieneksi. Sopimus purettiin siis hyvässä yhteisymmärryksessä ja toivomme "Mikille" tsemiä jatkoon, kertoo toiminnanjohtaja Kim Ekroos.

Tulopuolella on puolestaan kaksi A-junioria, sillä mukaan rinkiin nousevat Joar Jernström ja Samuel Sibakov. Molemmat olivat mukana jo Raumalla Pallo-Iirot-ottelussa.

Sairastuvankin ovi on käynyt, sillä jo Åbo IFK-pelissä mainiosti pelannut Tempo Hopsu ja Raumalla avannut Janne Tuominen ovat palanneet riveihin. Maalivahti Juska Piiparisen polvivammakaan ei osoittautunut vakavaksi, mutta tilannetta seurataan seuraavat viikot. Samoin toimitaan Raumalla loukkaantuneen Jesse Peltosen kohdalla. Lasaretin puolella jatkavat pitkäaikaispotilaat Jesse Saarinen sekä Kalle ja Jussi Luotonen

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6