KaaPo valmiina syyskauteen
Julkaistu: 26.07.2017 00.00

KaaPo valmiina syyskauteen

Kaarinan Poikien joukkueet ovat valmistautuneet syyskauteen kukin tahoillaan ja ryhmät ovatkin valmiina erittäin mielenkiintoiseen syksyyn. Osa joukkueista on leireillyt, osa on valmistautunut syyssesonkiin kotimaisemissa. Odotettavissa on siis mielenkiintoa täynnä oleva syksy, joka alkaa kaikkien ryhmien osalta viimeistään elokuun alussa.

Ensimmäisenä syyskierroksen makuun pääsi Kaarinan ylpeyden lippulaiva, joka kaatoi Kolmosessa komeasti TuWen murskalukemin 7-0. Seuraavat ottelut ovat nekin mielenkiintoa täynnä, sillä lauantaina Kivikosken ryhmä matkaa Joensuuhun, jossa joukkue kohtaa Regions' Cupin puolivälierissä Jipon. Cup-ottelun jälkeen vuorossa on kaksi tärkeää ja mielenkiintoista Kolmosen kärkipään taistoa, sillä KaaPo kohtaa perättäisissä otteluissa kaarinalaisten tapaan kärkipaikkaa ja sarjanousua tavoittelevat Maskun ja Pallo-Iirot. Raumalaiset tulevat vastaan myös elokuun loppupuolella kauden kolmannessa kilpailussa, sillä joukkueet kohtaavat Kaarinassa Suomen Cupin toisen kierroksen ottelussa.

Miesten edustusjoukkueen tavoin myös KaaPottaret ovat hoitaneet leiviskänsä sarjassa kunnialla, sillä syyskauteen joukkue lähtee kuuden pisteen sarjajohdossa. Myös naiset ovat siis tiukasti mukana nousutaistossa!

Jo saavuttamalla paikan P20 SM -sarjaan kautensa arvosanan vähintäänkin hyväksi muodostanut A-nuorten ryhmä on ollut myös varsinaisessa sarjassa vakuuttava, sillä kevätkierroksen jälkeen Ari Lahden suojatit pitävät hallussaan sarjataulukon viidettä sijaa. Edellä ovat kuuden pisteen päässä oleva sarjakärki TPS, neljä pistettä edellä oleva FC Espoo sekä kolmatta ja neljättä sijaa pisteen erolla KaaPoon miehittävät FC Inter ja HIFK. Kesän aikana ryhmä on myös vahvistunut muun muassa loukkaantumisesta toipuneella Jaakko Huhtalalla sekä paluumuuttaja Eric Moborgilla, joten joukkue pääsee sunnuntaina 30.7. Seinäjoella jatkuvaan kauteen hyvistä asemista.

Tyttöjen puolella suurin mielenkiinto kohdistuu luonnollisesti C15-tyttöjen Laura Kalmari -turnaukseen, johon "Juhnu" Mäenpään joukot lähtevät kirkastamaan viime vuonna saavutettua kahdettatoista sijaa. Turnaus pelataan Kokkolassa 27.-30.7. ja sen etenemistä voi seurata muun muassa turnaus-sivustolta.

Poikien puolella kevätkierros päättyi hienosti, sillä B-juniorit voittivat Kakkosen ja saavuttivat näin syksyksi paikan Ykköseen. Myös joukkueen toinen ryhmä esitti hyviä otteita jääden Kolmosessa niukasti toiselle sijalle.

Keltapaitojen nuoremmissa junioreissa merkittävin turnaus on edessä Pajulahden urheiluopistolla 10.-13.8., jolloin D13-poikien I-tason SPL-turnauksessa ratkotaan valtakunnan parhaimmiston järjestys. KaaPosta mukana on TuNL/KaaPo YJ (kuvassa), joka sijoittui kevään Etelä-Länsi Liigassa niukasti seitsemänneksi jääden syksyksi jatkosarjan puolelle. Joukkueen toinen ryhmä lähtee puolestaan Alueliigan koitoksiin kevään kuudennen sijan siivittämänä.

C14-pojat jatkavat niin ikään ELL:n jatkosarjassa, minkä lisäksi toinen ryhmä pelaa piirin hyvätasoisessa liigassa, josta kevätkierrokselta jäi aikakirjoihin oman lohkon kolmas sija. Joukkue pääsee kuitenkin ennen sarjakauden alkua mittamaan tasoaan perinteisessä Ystävyyskaupunkiturnauksessa, jossa pojat kohtaavat alkulohkon kamppailuissa KäPan, TPV:n ja venäläisen Petrozavodskin Petroskoista. Tämän turnauksen etenemistä voi kenttien laidan lisäksi seurata täältä.

Tyttöjen nuorempi ryhmä lähtee puolestaan C14-tyttöjen Alueliigassa tavoittelemaan petrausta kevään kuudennelle sijalle ja D13-tyttöjen Ykkösessä jatkoa hienosti sujuneelle kevätkaudelle.

D12-pojat puolestaan jatkavat pelejään kevään menestyksen perusteella Alueliigassa, jonne ryhmä siis raivasi tiensä kevään Liigassa saavutetun oman lohkon kakkossijan ja voitokkaan karsintaottelun kautta. Joukkueen toinen ryhmä lähtee syksyn taistoihin Ykkösessä, kun Liigassa keltapaitojen lippua pitää puolestaan korkealla KaaPon E11-poikien joukkue.

Nappulaikäisten pelit pyörähtävät käyntiin elokuun alkupuolella. Ikäluokkien F8-E11 piirin sarjoissa KaaPo on mukana yhteensä yhdeksän joukkueen voimin, joten myös pienimpien KaaPolaisten syksy on säpinää täynnä!

Unohtaa ei saa myöskään varttuneempien KaaPolaisten ryhmiä, eli syksyllä vähemmän totiset palloilijat jatkavat pelivälineen kesyttämistä M35- ja M45-sarjoissa.

KaaPon syksy on siis täynnä mielenkiintoa ja varmasti myös menestystä. Ole mukana Kaarinan ylpeyden matkassa ja tule Keskurille seuraamaan keltapaitojen otteita!

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6