Miehet edustus, Miesten Kakkonen 2018

KaaPo Miehet edustus - SalPa  1 - 1

Kaarina Keskuskenttä

Kirvelevä tasapelipiste sarjakärjeltä

KaaPo joutui hyvästä esityksestään ja taistelustaan huolimatta taipumaan 1–1 (1–0) -tasapeliin Kakkosen B-lohkon kärkijoukkue SalPaa vastaan. KaaPon johtomaalin viimeisteli Juho Salminen ja SalPan maali KaaPon Vili Ruuskasen omasta maalista.

Ottelun alku oli molemmilta hermostunutta pelaamista. Maalipaikat olivat kortilla, kun molemmat joukkueet pelasivat riskejä kaihtaen. Ottelun vanhetessa KaaPo sai paremmin otetta pelistä ja saikin luotua muutamia maalipaikkoja. KaaPon aktiivisuus ja liikenopeus tuottivat ajoittain vaikeuksia salolaisjoukkueelle, sillä ensimmäiseen puolen tunnin aikana KaaPolle tuomittiin jo puolentusinaa vapaapotkua, kun samaan aikaan SalPalle ei ensimmäistäkään. Paikoitellen näyttikin siltä, että SalPan pelaajat keskittyivät aivan muuhun kuin jalkapallon pelaamiseen. Avauspuoliajan aikana salolaisille nostettiin peräti kolme varoitusta.

KaaPo siirtyi 1–0-johtoon hallintajaksonsa päätteeksi. Vapaapotkun jälkitilanteessa vasemmalle laidalle jääneen Elias Mastokankaan tarkka keskitys tavoitti Salmisen, joka nosti pallon tarkasti yli vastaan tulleen maalivahti Santeri Aaltosen. Toisella puoliajalla Salmisella oli erinomainen paikka lisätä kaarinalaisten johtoa, mutta laukaus viuhui vain puolisen metriä ohi takatolpasta.

Toisella puoliajalla otteet tasoittuivat, mutta aivan huippupaikoille KaaPo ei vierailijaa päästänyt. SalPan parhaat tilanteet syntyivät vapaapotkuista ja erikoistilanteista, mutta Jesse Peltosen johdolla puolustus siivosi tilanteet mallikkaasti. SalPa tasoitti ottelun 72. minuutilla todella onnekkaasti. Peltonen torjui vierailijoiden lähettämän laukauksen, mutta pahaksi onnekseen torjuttu pallo kimposi Ruuskasen jalkaan ja siitä omaan maaliin.

Paikoitellen päädystä päätyyn edenneessä pelissä ei enää maalipaikkoja nähty. KaaPo pystyi kokonaisuutena horjuttamaan sarjakärkeä, joten mitään hävettävää ei peliesityksissä ollut. Kaapolaisten päät olivat kuitenkin ottelun jälkeen hieman kallellaan, sillä ottelusta olisi ollut otettavissa enemmänkin kuin vain yksi piste. Positiivista oli kuitenkin se, että asenne ja työnteon moraali olivat jokaisella pelaajalla enemmän kuin kohdallaan. Toivottavasti tämä antaa lisää nälkää tuleviin taistoihin.

Vielä ennen juhannuksen viettoon siirtymistä KaaPo pelaa vierasottelun Kauniaisissa ensi viikon keskiviikkona 20.6. GrIFK:ta vastaan. Kauniaisten keskuskentällä pelattava ottelu käynnistyy kello 18.30.

15.6.2018 KaaPo - SalPa 1-1 (1-0)

Maalit:
30' 1-0 Juho Salminen (Elias Mastokangas)
72' 1-1 Oma maali

KaaPon kokoonpano:
Jesse Peltonen - Jani Jussila - Leevi Puputti (C) - Vili Ruuskanen - Joel Kontkanen - Mikko Valtanen - Mikke Louhela - Niklas Kuusio - Rami Ojanperä (65' Jani Luoma, v) - Elias Mastokangas (79' J-P Jääskeläinen) - Juho Salminen (89' Elias Untamala)

Yleisö: 320

Tilastot

1 - 1

SalPa
(1-0)
30'MaaliSalminen Juho
30'MaalisyöttöMastokangas Elias
65'Vaihto ulosOjanperä Rami
65'Vaihto sisäänLuoma Jani
76'VaroitusLuoma Jani
79'Vaihto ulosMastokangas Elias
79'Vaihto sisäänJääskeläinen Juha-Pekka
89'Vaihto ulosSalminen Juho
89'Vaihto sisäänUntamala Elias