Esittely
Ottelutilastot
ÅIFK - KaaPo Naiset edustus
2020 - Naiset edustus - Naisten Kakkonen 2020
Klo 18:15 Impivaara nurmi
7
Hei

Otteluraportti: ÅIFK - KaaPo 2-3 (0-0)


Tiistaina 7.7 KaaPon Naiset pelasivat kauden toisen vieraspelinsä. Ottelu pelattiin lähes loistavakuntoisella, mutta sateista kostealla Impivaaran nurmella. Vastassa oli jo kauden avausottelusta tuttu Åbo IFK. Aiemmat kohtaamiset KaaPon ja Åbon välillä ovat olleet tasaväkisiä, mutta KaaPo niistä on enemmän pisteitä kuitenkin kerännyt.

Valmennuskaksikko The Brain ja Vanha Mestari olivat pelin alkuun suunnitelleet uudet kuviot ja asetelmat. Tunnelmat joukkueen kesken olivat jännittyneet ja tämä näkyi selvästi kentällä. Alkuvihellyksen jälkeen ÅIFK otti heti pelin haltuun, kun KaaPolaiset olivat vielä jääneet miettimään taktiikkataululla näytettyjä kuvioita, eikä niitä tuntunut löytyvät kentällä lainkaan - juostiin kuin laput silmillä. Puolustus teki töitä reidet hapoilla, eteenkin topparit Terrieri ja uusi juniorivahvistuksemme Pippuri.

Ensimmäinen puoliaika mentiin ÅIFK:n hallitessa ja KaaPon tsempatessa. Tämä selvästi näytti kuitenkin sen, että koko KaaPon puolustus kestää kunnon pyöritystä, eikä se pienistä väsähdä! Puoliajan vihellys tuli taas tarpeeseen; nyt ei kaivattu niinkään vettä, vaan jotain järkeä pelaamiseen. The Brain ja Vanha Mestari olivatkin jo tilanteen tasalla ja tauon aikana joukkuetta rauhoiteltiin ja taktiikassa otettiin askelia takaisin päin. Ja uudella tsempillä toiseen puoliaikaan.

Toinen puoliaika ei kuitenkaan lähtenyt käytiin toivotusti, sillä keltapaitaiset turkulaiset siirtyivät johtoon heti 46. peliminuutilla. Olisi luullut, että KaaPo jo lannistuisi, mutta toisin kävi! Mustissa vierapaidoissa pelanneet KaaPolaiset laittoivat isompaa vaihdetta silmään, hallinta siirtyi vieraille ja pallo lähti pyörimään kohti ÅIFK:n maalia laittaen Åbo-veskarin tositoimiin. Hätä oli vastustajista havaittavissa.

Tasoitus saatiin aikaan, kun Flash pääsi karkuun Åbon puolustuslinjasta ja upotti pallon varmasti maalivahdin selän taaksen 59. peliminuutilla. Flash oli koko pelin ajan uskomattomassa iskussa ja juoksi ÅIFK:n puolustuksen läpi niin halutessaan. Vaikka pelin hallinta oli selvästi siirtynyt KaaPolle, pääsi ÅIFK iskemään toisen maalin, kun peliä oli pelattu 69 minuuttia. Harmitus oli KaaPolaisille suuri, mutta tästäkään ei lannistuttu. Lisää tehoja, tarkuutta ja tsemppiä peliin!

Lopussa haetut ratkaisut tulivat ja tällä kertaa KaaPolaisten eduksi. Captain oli siirtynyt pelaamaan kärkeen ja saikin heti lloistavan juoksupallon linjan taakse. ÅIFK:n puolustuslinjan jäädessä kilpajuoksussa toiseksi upotti Captain pallon maaliin 78. peliminuutilla. Tilanne oli tasan 2-2 ja tähän olisi toki tyydytty, mutta lisää oli tulossa. Viimeisillä peliminuuteilla loistopeliä pelannut Flash iski viimeisen niitin ja tilanteeksi 2-3 toiselta juniorivahvistukseltamme Spurtilta tulleen loistavan läpiajon ja keskityksen seurauksena. Heti perään loppuvihellys kertoi peli päättyneen. Työvoitto!! Koko joukkue voi olla ylpeä voitosta, joka ei tullut helposti!

Kiitos jälleen valmennukselle, huoltojoukoille, faneille ja paikalle tulleille. Loistava peli-ilta! Seuraavaksi pidetään parin viikon pelitauko, jonka jälkeen KaaPon naiset pääsevät kohtaamaan kotikentällään PaiHan. Nähdään silloin - hyvä me ja meidän joukkue!

7.7.2020 ÅIFK - KaaPo 2-3 (0-0)

46' 1-0
59' 1-1 Miisa Pulkkanen
69' 2-1
78' 2-2 Annabella Nummelin
89' 2-3 Pulkkanen

Yleisö: 38

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
2 - 3
(0-0)
Naiset edustus
46' Vaihto ulos Fredrikson Alisa

46' Vaihto ulos Nimi

46' Vaihto sisään Uusi-Seppälä Melina

46' Vaihto sisään Leino Jemina

46' Maali Ikonen Ella

59' Maali Pulkkanen Miisa

69' Vaihto ulos Numminen Nelli

69' Vaihto sisään Saario Viivi

69' Maali Ajalin Mimosa

76' Vaihto ulos Eklund Outi

76' Vaihto sisään Herrgård Annette

78' Maali Nummelin Annabella

89' Maali Pulkkanen Miisa
Lisää uutisia
Naiset edustus
Kategoriat