Miehet edustus, Kolmonen

KaaPo - ToVe  7 - 1

Kaarina Keskuskenttä

KaaPo nousi sarjakärkeen

KaaPo nousi Länsi-Suomen Kolmosen kärkipaikalle maalieron turvin ohi FC Ålandin, kun se voitti omassa ottelussaan Toejoen Veikot murskaavin 7-1 lukemin ja FC Åland hävisi Pallo-Iiroille Raumalla 2-1. Kolmosta on jäljellä vielä kaksi ottelua ja KaaPolla sekä FC Ålandilla on molemmilla kerättynä 48 pistettä.

Ottelu ToVea vastaan oli KaaPon hyökkäyskolmikon Juho Salminen, Joona Järvistö ja Juha-Pekka Jääskeläinen ilotulitusta. Salminen ja Järvistö osuivat molemmat 3 kertaa ja Jääskeläinen säesti 4 syötöllään. Ottelun ensimmäinen maali nähtiin jo 5. minuutilla, kun Jääskeläisen syöttö löysi hyvässä syysvireessä olevan Salmisen. Salminen harhautti yhden puolustajan ja sijoitti pallon maalin alakulmaan. Seuraavaa maalia saatiin odotella 20 minuuttia, kunnes Järvistön illan ensimmäinen näki päivänvalon. Rami Ojanperän laukaus osui maalin poikkipuuhun ja Järvistö oli maalin edessä haaskalla. Nätti pusku ohi ToVen maalia vartioineen Janne Järnstedin ja taululla komeili lukemat 2-0. Tässä tilanteessa KaaPo höllensi hieman pelitempoa ja päästi ToVen mukaan otteluun. 33 minuuttia oli pelattuna, kun KaaPon puolustus hieman nukahti ja ToVen Petteri Itäranta pääsi kaventamaan lukemat 2-1 läpiajonsa päätteeksi. Kavennusmaali toimi selvästi herättävänä tekijänä ja KaaPo otti jälleen ottelun hallintaansa. 41. peliminuutilla Jääskeläisen syöttö löysi jälleen Salmisen, jonka illan toinen osuma vei KaaPon 3-1 johtoon. Näissä lukemissa siirryttiin myös tauolle.

Toisella puoliajalla KaaPo nosti jälleen pelitempoaan. 53 minuuttia oli pelattu, kun Tempo Hopsu vei KaaPon jo 4-1 johtoon ja vain minuuttia myöhemmin kaksikko Jääskeläinen-Salminen löysi jälleen toisensa Jääskeläisen tarjoillessa ja Salmisen viimeistellessä hattutempullaan tilanteeksi 5-1. Kymmenen minuuttia myöhemmin Jääskeläisen matala keskitys löysi maalin eteen unohtuneen Järvistön, joka laukoi ottelun toisella maalillaan tilanteeksi 6-1. Tämän maalin jälkeen ottelun viimeinen puolituntinen olikin vain pelailua KaaPon hallitessa palloa ja ToVen pyrkiessä puolustamaan maaliaan sen minkä jaksoivat. Aivan varsinaisen peliajan päättyessä ottelun 89. minuutilla Järvistö viimeisteli hattutemppunsa komealla laukauksella maalin yläkulmaan 25 metristä. Näin loppulukemiksi saatiin komeat 7-1.

"Olimme tänään tehokkaita hyökkäyspäässä emmekä antaneet vastustajalle yhtä nukahdusta lukuun ottamatta juurikaan paikkoja maalintekoon. Koko joukkue tiedosti, että olimme pakkovoiton edessä ja kestimme sen paineen hienosti. Sarjaa on vielä kaksi ottelua jäljellä ja nämä voittamalla pääsemme tavoitteeseemme. Lisäksi meillä on ensi lauantaina ohjelmassa Regions' Cupin finaali, johon keskitymmekin ensi viikon. Hieno loppukausi on siis luvassa," myhäili tyytyväinen päävalmentaja Tomi Kivikoski ottelun jälkeen.

Lauantaina 23.9. KaaPo siis kohtaa SJK/Akatemian Suomen Regions’ Cupin finaalissa Seinäjoella. Fanibussiin mahtuu vielä, joten viime hetken ilmoittautumisia otetaan vastaan! Seuraava Kolmosen ottelu on luvassa lauantaina 30.9., kun keltapaidat isännöivät FC Bodaa. Ottelu alkaa Keskurilla kello 14:00.

16.9.2017 KaaPo - ToVe 7-1 (3-1)

Maalit:
6' 1-0 Juho Salminen (Juha-Pekka Jääskeläinen)
25' 2-0 Joona Järvistö (Rami Ojanperä)
33' 2-1
41' 3-1 Salminen (Jääskeläinen)
53' 4-1 Tempo Hopsu
54' 5-1 Salminen (Jääskeläinen)
64' 6-1 Järvistö (Jääskeläinen)
89' 7-1 Järvistö

KaaPon kokoonpano: Jesse Peltonen - Jani Jussila (68' Aleksi Ojanperä) - Joona Jussila - Leevi Puputti - Joel Kontkanen (46' Teemu Tuominen) - Jukka-Pekka Tuomanen (v, 68' Matias Hilska) - Tempo Hopsu (C) - Rami Ojanperä - Juha-Pekka Jääskeläinen (82ä Antti Horjanheimo) - Joona Järvistö - Juho Salminen

Yleisö: 94

Tilastot

7 - 1

ToVe
(3-1)
6'MaaliSalminen Juho
6'MaalisyöttöJääskeläinen Juha-Pekka
25'MaaliJärvistö Joona
25'MaalisyöttöOjanperä Rami
41'MaaliSalminen Juho
41'MaalisyöttöJääskeläinen Juha-Pekka
45'VaroitusTuomanen Jukka-Pekka
46'Vaihto ulosKontkanen Joel
46'Vaihto sisäänTuominen Teemu
53'MaaliHopsu Tempo
54'MaaliSalminen Juho
54'MaalisyöttöJääskeläinen Juha-Pekka
64'MaaliJärvistö Joona
64'MaalisyöttöJääskeläinen Juha-Pekka
68'Vaihto ulosJussila Jani
68'Vaihto ulosTuomanen Jukka-Pekka
68'Vaihto sisäänOjanperä Aleksi
68'Vaihto sisäänHilska Matias
82'Vaihto ulosJääskeläinen Juha-Pekka
82'Vaihto sisäänHorjanheimo Antti
89'MaaliJärvistö Joona