10
ELO
17.00
Miehet edustus, Miesten Kakkonen 2019

Ilves/2 - KaaPo Miehet edustus   3 - 2

Lamminpää UK

KaaPolla edessä kierroksen kärkiottelu Tampereella

KaaPo vierailee Ilves/2:n kotiareenalla Lamminpäässä lauantaina 10.8. (Kuva: Jukka Puputti)

KaaPon viimeiset viisi peliä ovat päättyneet yhden maalin erolla. Kolme edellistäkin KaaPon ottelua ovat olleet kierroksen kärkiotteluita, kuten tämäkin sarja kakkosen ja kolmosen kohtaaminen.

Ilves/2 on tehtaillut peräti 16 maalia viimeisissä neljässä pelissään. Näiden otteluiden vastustajista tosin kolme taistelee putoamisviivan tuntumassa. Viimeisin Ilves 2:sen kärkipään joukkueen kohtaaminen päättyi rumasti 4-0 tappioon SalPalle. Pallo-Iirot Ilves/2 pieksi sitten oikein kunnolla, peräti 8-0. Kevätkierroksen ottelun KaaPo vei nimiinsä 3-0.

Ilves/2:lta löytyy siis tulivoimaa ja KaaPo-puolustus joutuukin olemaan tarkkana taivavien harhauttelijoiden ja nopeiden vastahyökkäysten kanssa. KaaPon hyökkäyspää on saanut viimeisen reilun viikon aikana kovia vahvistuksia, kun aikaisempien kausien maalipörssin voittajat Joona ”Tintti” Järvistö ja Juho Salminen ovat palanneet takaisin Kaarinan ylpeyden vahvuuteen.

Muutama tärppi lauantain otteluun

Millaisella ryhmityksellä KaaPo pelaa nyt, kun hyökkäykseen on tullut lisää tulivoimaa? Jatkaako Ilves/2 maalikarkeloitaan? Tekeekö KaaPon uudistunut hyökkäys tuhojaan Ilves/2:n päädyssä? Tehdäänkö ottelussa yhteensä yli viisi maalia?

Tilastot
Ilves/2

3 - 2

(2-0)
46'Vaihto ulosOjanperä Rami
46'Vaihto sisäänTenho Pyry
57'MaaliSalminen Juho
61'MaaliSalminen Juho
66'VaroitusTuomanen Jukka-Pekka
83'Vaihto ulosTuominen Teemu
83'Vaihto sisäänUntamala Elias
92'VaroitusMuurinen Teemu
92'VaroitusMuurinen Teemu

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6