31
ELO
14.00
Miehet edustus, Miesten Kakkonen 2019

KaaPo Miehet edustus - EPS  1 - 1

Kaarina Keskuskenttä

Espoolaisia vieraita Keskurilla

Lauantaina 31. elokuuta päätetään kesäkuukaudet isännöiden Espoon Palloseuraa. Sarjapaikastaan taisteleva vierasjoukkue kohtaa jatkopeleihin pyrkivän kotijoukkueen. (Kuva: Jukka Puputti)

Vierasjoukkue EPS koki edellisellä kierroksella raastavan tappion hävitessään Grankulla IFK:lle 2–1. Samoista sijoista taisteleva Grani nousi näin ollen espoolaisten edelle. KaaPo puolestaan haki Oulunkylästä viimeisen kymmenen minuutin kahdella maalillaan 2–1 voiton. Maalintekijöinä kunnostautuivat Niklas Kuusio ja Mikko Valtanen. Näin ollen kaarinalaisilla on alla orastava voittoputki – kaatuihan edellisessä kotiottelussa FC Jazz 6–0-lukemin.

Kotijoukkueen kausi on ollut hieman vuoristoratamainen. Hyviä pätkiä on seurannut budjetoitujen pisteiden pudottamista. Toki yksikään ottelu ei ole koskaan voitettu ennakkoon sarjataulukon perusteella, ja sen on KaaPo saanut kokea. Kynsin hampain paikastaan auringossa taistelevat joukkueet ovat olleet myrkkyä keltapaidoille. Tähän tendenssiin pyritään saamaan muutosta.

Kautta on nyt jäljellä viisi ottelua ja mahdolliset jatkosarjan pelit, eli maksimissaan kahdeksan kamppailua. Tällä hetkellä KaaPolla on viiden pisteen kaula neljän parhaan viivan yläpuolella. Kärkijoukkue Gnistan on kuitenkin jo kahdeksan pistettä edellä, joten heidän kiinni saaminen on haastavaa.

Ottelu alkaa lauantaina Kaarinan Keskurilla kello 14.00. Tervetuloa!

Ottelulive

Huutokauppa

Tällä viikolla huudetaan kaksi UEFA Regions' Cup -pelipaitaa! Nämä paidat ovat uniikkeja ja osa KaaPolaista futishistoriaa - huuda omaksesi! Ennen ottelua voit huutaa itsellesi Jani Luoman paidan, Huutamaan pääset tästä.

Tilastot

1 - 1

EPS
(0-1)
20'VaroitusInkeroinen Lauri
69'MaaliRuuskanen Vili
82'Vaihto ulosValtanen Mikko
82'Vaihto sisäänSalminen Matias
88'Vaihto ulosSalminen Juho
88'Vaihto sisäänLäpinen Roope

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6