29
SYY
15.00
Miehet edustus, Miesten Kakkonen 2019

KaaPo Miehet edustus - Tampere United  3 - 1

Kaarina Keskuskenttä

Kaarinan Pojat pitkän kotitauon jälkeen TamU:n kimppuun

Kaarinan Pojat pelasivat edellisen kerran kotikentällään elokuun viimeisenä päivänä isännöidessään Espoon Palloseuraa. Nyt lähes kuukausi myöhemmin on vuorossa runkosarjan viimeinen kotiottelu putoamaan tuomittua Tampere Unitedia vastaan. (Kuva: Jukka Puputti)

Vain kahdeksan pistettä 20 ottelussa raapinut entinen Suomen mestari Tampere United on varmistanut putoamisensa kaudeksi 2020 Kolmoseen. Kotijoukkue Kaarinan Pojat puolestaan on varmistanut jatkosarjan paikan, ja sitä kautta tiedossa on kolme lisäottelua. KaaPo pelaa kuitenkin vielä kotiedusta ja sarjan kakkospaikasta. Kärjessä oleva Gnistan on sarjakakkosta edellä 12 pistettä, kun pelejä on jäljellä vain viisi.

Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa KaaPo sai tuta kylmäävän tappion, kun Tampere United oli kotikentällään vahvempi 1–0-lukemin. Ottelun ainoasta maalista vastasi tuolloin Aleksi Sainio. TamU tuli tuohon otteluun seitsemän ottelun voitottomasta putkesta. Tällä kertaa voitottomien otteluiden putki on venähtänyt kymmeneen.

Kotijoukkueen edellinen tappio on elokuun 10. päivältä, mutta sitä seuranneista viidestä ottelusta kaarinalaiset ovat voittaneet kolmesti pelaten kahdesti tasan. Joukkue on pommittanut viiden ottelun kuntopuntarissa viisitoista maalia, ja päästänyt kuusi.

Vaikka tamperelaisilla ei ole enää sarjataulukossa pelattavaa, eivät he varmasti myy nahkaansa ilmaiseksi. Paineettomana pelaavat vieraat saattavat olla todellinen piikki lihassa. Ottelu alkaa Keskurilla sunnuntaina kello 15.00. Otteluisäntä Ilmatalo tarjoaa jokaiselle katsojalle maukkaan matsimakkaran. Makkaroita on runsas, mutta rajallinen määrä, saavu siis ajoissa paikalle - tervetuloa!

Huutokauppa

Tällä viikolla huudetaan Mikke Louhelan UEFA Regions' Cup -pelipaitaa! Nämä paidat ovat uniikkeja ja osa KaaPolaista futishistoriaa - huuda omaksesi! Huutamaan pääset tästä.

Ottelulive

Tähän tulee linkki otteluliveen.

Tilastot

3 - 1

Tampere United
(2-0)
40'MaaliKuusio Niklas
44'MaaliHonkasalo Hans
55'MaaliHeinonen Ilmari
63'Vaihto ulosBlomqvist Niklas
63'Vaihto sisäänLäpinen Roope
73'Vaihto ulosSalminen Matias
73'Vaihto sisäänOjanperä Rami
85'Vaihto ulosHonkasalo Hans
85'Vaihto sisäänKuusio Niklas

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6