7
ELO
18.30
Miehet edustus, Miesten Kakkonen 2020

KaaPo Miehet edustus - SalPa  2 - 1

Kaarina Keskuskenttä

KaaPolle vieraita Salosta

Perjantaina KaaPo jatkaa Kakkosen pelejään kotikentällä. Vastustajaksi saapuu Salon Palloilijat. (Kuva: Jukka Puputti)

KaaPon pelit Kakkosessa eivät tuloksellisesti ole sujuneet ihan odotusten mukaisesti. Seitsemästä ottelusta saldona on vain kuusi pistettä. Tasaisessa keskikastissa KaaPon pistesaldo oikeuttaa kahdeksanteen sijaan, mutta samalla ero sarjan viimeiseen sijaan on vain vaivainen piste. Sarjataulukon kärjessä kaksikko Ilves/2 ja Klubi-04 ovat jo tehneet reippaan pesäeron takaa-ajajiin.

Edellisellä kierroksella KaaPo pelasi tasaisen pelin pirteän sarjanousija PIF:n, isäntänä mutta tällä kaudella tutuksi tulleeseen tapaan ottelu sai erikoisen huipennuksen päättyen isäntien tappioon. Kun ottelua oli jäljellä reilu kymmenen minuuttia, ottelun ollessa tilanteessa 1-1, koitui KaaPon kohtaloksi punainen kortti. Miesylivoimalla PIF onnistui iskemään loppuhetkillä voittomaalin 2-1.

Perjantain vieras SalPa ei sekään liene tyytyväinen kauteensa tähän mennessä. Joukkue on sarjataulukossa kuudentena kahdeksalla pisteellään, eli kaksi pistettä ja kaksi sijoitusta isäntiensä edellä. Edellisellä kierroksella Salpa pelasi tasan 2-2 kotiottelussa HJS/Akatemiaa vastaan.

Perjantain koitosta voi hyvin kutsua kuuden pisteen otteluksi. Voittamalla pelin KaaPo ohittaisi SalPan, mutta häviämällä ero venyisi sarjan puolimatkan krouvin lähestyessä turhan isoksi. Isoista tärkeistä pisteistä pelataan.

Tule paikan päälle Kaarinan Keskuskentälle perjantaina 7.8. kello 18.30 kannustamaan KaaPo voittojen tielle.

Ottelulive

Tilastot

2 - 1

SalPa
(1-0)
36'VaroitusValtanen Mikko
45'MaaliSalminen Juho
47'MaaliTuomi Kasperi
54'MaaliRuuskanen Vili
75'Vaihto ulosHonkasalo Hans
75'Vaihto sisäänNurmi Dani

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6