1
ELO
14.00
Miehet edustus, Miesten Kakkonen 2020

KaaPo Miehet edustus - PIF  1 - 2

Kaarina Keskuskenttä

Lauantaina naapureiden mittelö Keskurilla

Kolmen viikon tauon jälkeen Kaarinan ylpeys astelee kotiotteluun Keskuskentän sametille, kun vieraaksi saapuu naapurikaupungista Pargas IF. Kummatkin joukkueet kuuluvat tällä hetkellä Kakkosen B-lohkon tasaiseen keskikastiin. (Kuva: Jukka Puputti)

Edellisen kotiottelun jälkeen KaaPo on pelannut kaksi ottelua vieraskentällä. Kaksi viikkoa sitten pelattiin lauantain vastustaja Piffeniä vastaan Paraisilla maaliton tasapeli. Kuluvan viikon keskiviikkona vierailtiin Helsingissä Klubi-04:ä vastaan, kotiin tuomisina 4-2 tappio. Pelaamistaan kuudesta ottelusta KaaPo on saalistanut yhden voiton, kolme tasapeliä ja kaksi tappiota. PIF puolestaan on voittanut kahdesti, pelannut niin ikään kolme tasapeliä ja hävinnyt kerran.

Ottelu Paraisilla oli, kuten loppulukemat 0-0 kertovat, hyvin tasainen. Päävalmentaja Tomi Kivikosken mukaan molemmilla joukkueilla oli tuossa ottelussa jokunen maalipaikka, joista kumpi tahansa olisi voinut tehdä voitto-osuman. – Kokonaisuudessaan tasapeli kuvastaa hyvin ottelun tapahtumia, Kivikoski muistelee.

Keskiviikon ottelussa Klubi-04 oli selkeästi parempi joukkue. Kovalla temmolla pelanneet klubilaiset olivat syöttöpelissään tarkkoja, kun puolestaan KaaPon tilille tuli paljon syöttöharhoja ja pallon menetyksiä. KaaPo onnistui joka tapauksessa kahdesti maalinteossa, viimeistelijöinä Mikko Valtanen ja Niklas Kuusio.

– Ehdottomasti paras tällä kaudella kohtaamamme joukkue, Kivikoski tunnustaa.

Lauantain otteluun KaaPo lähtee lyhyellä palautumisajalla. Tällä hetkellä KaaPo operoi lisäksi kapealla miehistöllä, kun joukkueessa on työesteisiä pelaajia sekä parannellaan kolhuja. Keskiviikon pelissä kolhuja tuli lisää, mistä syystä Ilmari Heinonen puuttuu lauantain kokoonpanosta. Leevi Puputin puolestaan odotetaan tervehtyvän pelikuntoon.

– Lauantain pelistä odotan taas tasaista ja mielenkiintoista, mutta helppo peli se ei tule olemaan. Saamme kasaan hyvän joukkueen, joskin vaihtopelaajia ei monta tule olemaan. Lyhyt palautumisaika Klubi-pelistä ei vaikuta jaksamiseemme pelissä, vaikka samoja pelaajia rasitetaan. Poissaoloja on varmasti vastustajallakin. Sama oli tilanne kummallakin, kun pelasimme Paraisilla. Vastaamme saamme hyvän joukkueen, jossa on vaarallinen hyökkäys, hyvä maalivahti ja paljon taitoa, mutta meillä on tässä ottelussa mahdollisuudet mihin vain, Kivikoski lupailee.

Paraisilta on tulossa paljon joukkueen kannattajia otteluun. Pidämmehän huolen siitä, että KaaPolla säilyy kotikenttäetu runsaan kotiyleisön muodossa!

KaaPo – PIF, lauantaina 1.8. kello 14.00 Kaarinan keskuskenttä. Osta liput ennakkoon täältä >>

Tilastot

1 - 2

PIF
(1-1)
18'MaaliSalminen Juho
20'MaaliVoca Gezim
33'VaroitusTuominen Teemu
45'VaroitusValtanen Mikko
61'Vaihto ulosJussila Jani
61'Vaihto sisäänHonkasalo Hans
79'UlosajoTuomanen Jukka-Pekka
85'MaaliBabawo Saliw
90'VaroitusHonkasalo Hans

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6