3
LOK
12.00
Miehet edustus, Miesten Suomen Cup 2020

JIPPO - KaaPo Miehet edustus   1 - 0

Joensuu, Mehtimäki TN

KaaPon cupjuna pysähtyi Joensuussa - JIPPO vei Kakkosen Cupin

Lauantaina 3.10. pelatussa Kakkosen Cupin finaalissa isäntäjoukkue JIPPO oli tasaisen ottelun päätteeksi parempi Joona Hiltusen maalilla. (Kuva: Jukka Puputti)

Ottelun alku oli tasainen, joskin JIPPO oli hieman hallitsevampi osapuoli. KaaPo loi muutamia hyökkäyksiä, jotka kerta toisensa jälkeen pysähtyivät JIPPO-pakkeihin tai viimeistään erinomaisesti maalilla pelanneeseen Jirko Sorsaan. Ja sama toisinpäin, JIPPOn hyökkäysyritykset pysähtyivät viimeistään KaaPo-kassari Teemu Muuriseen. Molemmista joukkueista kuitenkin näki, että cup-pokaalista pelataan tosissaan.

Toisella jaksolla pelin hallinta siirtyi vielä aavistuksen enemmän isäntäjoukkueelle. Lopulta 77. peliminuutilla Joona Hiltunen ehti ennen KaaPo-puolustusta Nuutti Tykkyläisen keskityspalloon ja ”Murre” sai kaivaa pallon selkänsä takaa. KaaPo haki vielä vimmatusti maalipaikkoja ja tasoitusta, mutta tällä kertaa se ei riittänyt, ja JIPPO pääsi juhlimaan cupin voittoa kotiyleisönsä edessä.

– Tiukka taistelu, jossa JIPPO oli ehkä hitusen enemmän niskan päällä, kun koko ottelun kuvaa ajattelee. Molemmat joukkueet olivat aika hyvin tietoisia toistensa pelitavasta. Me puolustimme hyvin ja pitkään saimme pidettyä JIPPOn pois maalipaikoilta. Saimme myös pari ihan hyvää tilannetta aikaiseksi, niistä olisi maali voinut tulla. Loppujen lopuksi tämä oli aika pienten marginaalien peli, kertasi luonnollisesti pettynyt päävalmentaja Tomi Kivikoski ottelun kulkua.

KaaPon kausi Kakkosessa jatkuu tulevana lauantaina 10. lokakuuta, kun Keskurille vieraaksi saadaan GrIFK. Ottelu alkaa kello 14.00

3.10.2020 Kakkosen Cup JIPPO - KaaPo 1-0 (0-0)

77' 1-0 Joona Hiltunen

KaaPon kokoonpano: Teemu Muurinen, Teemu Tuominen, Vili Ruuskanen, Leevi Puputti, Jani Jussila (81' Pyry Tenho), Niklas Kuusio, Niklas Blomqvist, Mikko Valtanen, Hans Honkasalo, Matias Salminen (64' Kasper Kylén), Juho Salminen

Yleisö: 437


Tilastot
JIPPO

1 - 0

(0-0)
64'Vaihto ulosSalminen Matias
64'Vaihto sisäänKylén Kasper
67'VaroitusSalminen Juho
77'MaaliHiltunen Joona
81'Vaihto ulosJussila Jani
81'Vaihto sisäänTenho Pyry
91'VaroitusHonkasalo Hans
94'VaroitusMuurinen Teemu

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6