KaaPo T11 (2009) mukana Eckerö Match Camp tapahtumassa Ahvenanmaalla
Julkaistu: 21.01.2020 00.00

KaaPo T11 (2009) mukana Eckerö Match Camp tapahtumassa Ahvenanmaalla

Kaarinan Pojat T11 (2009) osallistui 17.-19.1.2020 pelattuun Eckerö Match Camp tapahtumaan. Kutsupohjalta koottava tapahtuma kerää ikäluokan huippujoukkueet Suomesta ja Ruotsista yhteiseen pelitapahtumaan. Kolmen päivän aikana Eckerö hallissa pelattiin korkeatasoisia pelejä, huippujoukkueiden kesken.

-Eckerö Match Camp tyyppisten pelitapahtumien merkitys KaaPon pelaajakehitysajattelussa on tärkeä. Se täydentää osaltaan talvikauden pelitoimintaa Etelä-Suomen miniliigan ja Länsi-Suomen liigan ohessa. Samalla se laajentaa näkemystä ja perspektiiviä myös ruotsalaisten joukkueiden tasosta kyseisessä ikäluokassa, kiteyttää T11 (2009) ikäluokan vastuuvalmentaja Harri Laaksonen.

Huippuolosuhteissa pelatuissa peleissä vastaan asettuivat viisi Tukholman alueen perinteikästä tyttöseuraa Nacka FC, IFK Lidingö, Jarlabergs IF, IF Brommapojkarna sekä Sollentuna FK.

-Tyttö- ja naisjalkapallo on ollut Ruotsissa askeleen edellä Suomea. Perinteet, ja pelaajamäärät yleisesti ovat suurempia, joka näkyy väistämättä myös toiminnan tasossa. Viikonlopun anti oli kuitenkin Kaarinan Poikien näkökulmasta lupauksia herättävä. Toimintamme tuottaa tällä hetkellä runsaasti pelaajia, jotka ovat taitotasoltaan ja pelinymmärrykseltään aivan kärkiluokkaa tuollaisessa ympäristössä, taustoittaa Laaksonen.

Vaikka tässä kehitysvaiheessa lopputuloksien merkitys on vähäinen, niin 28-1 maalisuhde viiteen peliin kertoo kaiken olennaisen. KaaPon tytöt esittivät viikonlopun aikana huikeaa jalkapalloa, jossa näkyi hyvin harjoitellut teemat syksyn ja alkutalven harjoituskentiltä.

KaaPo-Nacka FC 5-1
KaaPo-IFK LIdingö 6-0
KaaPo-Jarlabergs IF 8-0
KaaPo-IF Brommapojkarna 5-0
KaaPo-Sollentuna FK 4-0
Seuran uusimmat