Miehet edustus, Miesten Kakkonen 2021

KaaPo - PIF  4 - 0

Puuha-areena KHT

Otteluennakko KaaPo - PIF 27.8.2021

KaaPon elokuun otteluruuhka jatkuu tulevana perjantaina, kun Puuha-areenalla päästään nauttimaan perjantai-illan huumaa B-lohkon Länsi-Suomen derbyn muodossa. Vieraaksi saapuu lohkokakkonen PIF Paraisilta.

Kakkosen B-lohkon keskivaiheilla tällä hetkellä majaileva Kaarinan ylpeys jumiutui peräti neljän ottelunmittaiseen voitottomaan putkeen, joka katkesi kotiyleisön edessä Ilves/2:n kaatuessa viime sunnuntaina lukemin 3–1. ”Meillä oli aika vaikea vaihe siinä, kun emme saaneet pisteitä peleistä. Pelasimme tasaisia, tiukkoja otteluita, mutta emme vain saaneet hyvää tulosta”, päävalmentaja Pasi Läpinen analysoi elokuuta tähän asti.

Sunnuntain ottelussa KaaPo taisteli 0–1 tappioasemasta voittoon, mikä luonnollisesti lämmitti kotiyleisön lisäksi myös pääkäskyttäjä Läpisen mieltä: ”Ilveksen 0-1 maalitilanne haiskahti aavistuksen paitsiolta ja Ilveksen johtomaali tuli hieman varkain. Oman pelin rakenteessa ei oltu vikaa ja saimme maalipaikkojakin luotua”, Läpinen analysoi mennyttä ottelua ja jatkaa: ”Tauolla puhuimme, että pitää olla kärsivällinen ja jatkaa oman pelin pelaamista. Se meni lopulta sitten ihan niin kuin suunniteltiin. Joukkue pelasi todella hienon toisen jakson, joka toi tulosta!”

Perjantaina vastassa oleva PIF on Läpisen kirjoissa yksi sarjan kovimmista joukkueista: ”Kyllä luvassa on kova matsi, herkullinen derby. Piffen on yksi sarjan kovimmista, ellei kovin, joukkue. Totta kai lähdemme heitä haastamaan ja kotikentällä meillä ei ole muuta tavoitetta kuin voitto ja kolme pinnaa.”

Elokuun kahdeksan ottelun ruuhla on jo voiton puolella, sillä perjantain PIF-pelin jälkeen edessä on enää tiistain 31.8. kamppailu FC Honka / akatemiaa vastaan enne kuun vaihdetta ja rauhallisempaa loppukauden ottelutahtia. Liput perjantai-illan otteluun ostat edullisemmin ennakkoon KaaPo-kaupasta: https://kaapo.eventiolive.fi/events/

Tilastot

4 - 0

PIF
(2-0)
13'MaaliHeinonen Ilmari
20'MaaliSalminen Juho
46'Vaihto ulosLinjos Samuli
46'Vaihto sisäänValtanen Mikko
57'MaaliSalminen Juho
63'MaaliOmar Farhan
66'Vaihto ulosOmar Farhan
66'Vaihto sisäänSalminen Matias
77'Vaihto ulosKuusio Niklas
77'Vaihto sisäänRuokangas Miska
89'Vaihto ulosSalminen Juho
89'Vaihto sisäänMadingu Exauce
90'Vaihto ulosHonkasalo Hans
90'Vaihto sisäänOjanperä Rami