22
SYY
18.30
Miehet edustus, Miesten Kakkonen 2021

TPV - KaaPo   2 - 1

Kauppi 3 TN

Otteluennakko: TPV - KaaPo 28.7.2021

Joko päästään pelaamaan? KaaPon kolme edellistä ottelua on peruuntunut vastustajan koronakaranteenien vuoksi. Sormet ristiin, että huomenna keskiviikkona joukkue pääsee liki kuukauden pelitauon jälkeen kentälle TPV:n vieraana Tampereella.

KaaPon ylimääräinen lepotauko venyi lähes kuukauden mittaiseksi, kun viimeksi sarjapeliä on päästy pelaamaan kotikentällä kesäkuun lopussa. ”Kyllähän se turhauttaa, kun matseja on jouduttu siirtämään ja korona kiusaa”, avaa omia ja joukkueen fiiliksiä päävalmentaja Pasi Läpinen. Joukkue on yhden viikon lomaa lukuun ottamatta harjoitellut läpi kesän ja saanut pettyä nyt siis kolmesti, kun niin Ilves-Kissat, FC Honka / akatemia kuin SalPa ovat joutuneet karanteeniin aivan keskinäisten otteluiden alla. ”Meillä on kuitenkin se hyvä tilanne, että rinki on riittävän laaja, jotta saamme harjoituksissa pelinomaisia harjoitteita tehtyä”, Läpinen jatkaa.

Puolustuksen lukolla Vili Ruuskasella on jo kova hinku kentälle: ”Aika pitkä aika on viime pelistä. Onneksi ollaan treeneissä päästy pelaamaan hyviä 11v11-pelejä, niin saatiin hiukan pelituntumaa.” Ottelusiirrot aiheuttavat KaaPolle melkoisen otteluruuhkan elokuulle, kun 31 päivään mahtuu peräti 8 ottelua. Keskimäärin pelataan 4 päivän välein. ”Varsinkin keskellä viikkoa olevat pelit ovat haasteellisia, kun pitää sovitella töitä, että pääsee keskellä viikkoa lähtemään aikaisemmin”, Ruuskanen harmittelee.

Keskiviikon peliä molemmat odottavat luonnollisesti jo kovasti. ”TPV on varmasti hyvä vastustaja, mutta enemmän ajattelen sitä, että päästään pelaamaan ja rakentamaan omaa peliä. Vastustaja antaa varmasti kovan vastuksen ja taistelee pisteistä kotikentällä, mutta kyllä ykkösajatus on se, että ylipäätään päästään pelaamaan”, toteaa Läpinen. Ruuskanenkin odottaa kovatasoista peliä: ”Kaikki joukkueet tässä sarjassa ovat tasokkaita.”