17
HEI
15.00
Naiset edustus, Naisten Kakkonen 2021

Närpes Kraft - KaaPo   3 - 2

Mosedal

Otteluennakko Närpes Kraft - KaaPo 17.7.2021

Naisten Kakkonen jatkuu KaaPon osalta kauden neljännellä ottelulla lauantaina Närpiössä. Samalla häämöttää jo sarjan puoliväli. Niin KaaPolla kuin Kraftilla on takanaan kahden ottelun tappioputki, joten molemmat joukkueet pelaavat tärkeistä pisteistä lauantaina.

KaaPon kausi alkoi voitokkaasti, mutta kahdesta viime ottelusta saldona on 0 pistettä maalierolla 2-8. Tämän kauden sarja pelataan yksinkertaisena, joten otteluiden väliin jää melko pitkiäkin taukoja. Päävalmentaja Raikka Lindholmin mukaan edellisen pelin jälkeinen kahden viikon ottelutauko on käytetty hyödyksi: "Kyllä me olemme pelin heikkouksia lähteneet parantamaan. Treeneissä on käyty paljon 1v1- ja 2v2-tilanteita ja erityisesti keskikentän peliä on pyritty kehittämään, koska se on meillä ollut pieni ongelma", Lindholm analysoi.

Täksi kaudeksi KaaPon tolppien väliin palannut Janina Palmroos ei murehdi viime ottelun tappiota: ”Kyllä se käsiteltiin heti seuraavissa treeneissä ja sovittiin asiat, missä pitää parantaa. Niihin on treeneissä keskitytty nyt kahden viikon aikana”, Palmroos kertoo.

Vaikka ennakkotiedot lauantain kotijoukkueesta on sekä Lindholmilla että Palmroosilla melko olemattomat, lähtee matkaan hyvin treenannut ja voitontahtoinen KaaPo. ”Kun pystymme pelaamaan sitä meidän omaa hyvää peliä, mitä treeneissä on käyty läpi, ei meillä ole mitään hätää”, Palmroos ennakoi. ”Reissuun päästään ihan hyvällä kokoonpanolla, vaikka muutama poisjäänti onkin tiedossa. Treeneissä on viime aikoina ollut myös sen verran hyvä meininki, että uskon, että jos saamme sen siirrettyä peliin, niin tulemme olemaan vahvoilla”, Lindholm päättää.


Tilastot
Närpes Kraft

3 - 2

(2-0)
15'MaaliNäs Miranda
25'MaaliLassfolk Wilma
67'Vaihto ulosFredrikson Alisa
67'Vaihto sisäänValtonen Ida
70'MaaliViitasalo Elisa
89'Vaihto ulosEklund Outi
89'Vaihto sisäänLinnavalli Julia
92'MaaliLassfolk Wilma
95'MaaliVahalahti Janina

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6