19
KES
15.30
Naiset edustus, Naisten Kakkonen 2021

FC Sport-j - KaaPo   5 - 1

NYA Ehnvallen, Gerby

Otteluennakko: FC Sport-j - KaaPo 19.6.2021

KaaPon kausi jatkuu lauantaina 19.6. Vaasassa, kun joukkue matkaa FC Sport-j:n kotikentälle Nya Ehnvallenissa. KaaPon tapaan myös FC Sport otti kauden avausottelustaan voiton, kun Åbo IFK kaatui Yläkentällä lukemin 0-2.

Kauden avausottelussa Keskurilla KaaPo otti nousijajoukkue Liedosta hienon 4-2 voiton. KaaPon päävalmentaja Raimo ”Raikka” Lindholm on tulokseen luonnollisesti tyytyväinen, mutta itse ottelusta löytyi paljon parannettavaa: ”Avausmatsi oli odotetun kaltainen. Voi sanoa, että ei oltu valmiina vielä tähän kauteen, kun ei ole päästy yhtään harjoituspeliä pelaamaan. Ajoittain peli kulki nätisti, mutta ajoittain oltiin hakusessa.”

KaaPon kauden avausmaalin iskenyt Elisa Viitasalo on samoilla linjoilla. ”Voitto oli hyvä asia ja sitä lähdettiin hakemaan, mutta paljon jäi parannettavaa. Teimme kuitenkin neljä maalia, se on hienoa, ja siitä jatketaan seuraavaan peliin”, Viitasalo kertaa Lieto-ottelua.

Tulevasta ottelusta molemmat odottavat kovatasoista, mutta voittoa lähdetään totta kai hakemaan. ”Se tiedetään, että vastassa on nuori ja taitava, erittäin nopea ja kovaa prässäävä joukkue. Haastetta varmasti riittää, kun vielä aika ohuella ringillä päästään matkaan”, ennakoi Lindholm. ”Minulle joukkue ei ole lainkaan tuttu, joten mielenkiinnolla lähdetään reissuun. Varmasti on kova peli tulossa, mutta kolmea pisteitä lähdetään hakemaan, se on selvä!”, Viitasalo päättää.

Ennakkohaastattelussa lisää Raikan ja Elisan mietteitä voitokkaasta Lieto-ottelusta sekä tulevasta Vaasan reissusta.

Tilastot
FC Sport-j

5 - 1

(1-0)
21'MaaliRåtts Tilda
48'MaaliViitasalo Elisa
50'MaaliRåtts Tilda
54'MaaliRintanen Anni
57'MaaliHedman Sara
69'Vaihto ulosValtonen Ida
69'Vaihto ulosNumminen Nelli
69'Vaihto sisäänPulkkanen Miisa
69'Vaihto sisäänLinnavalli Julia
77'Vaihto ulosVahalahti Janina
77'Vaihto sisäänUusi-Seppälä Melina
80'MaaliHedman Sara
94'UlosajoNummelin Annabella

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6