9
KES
19.00
Naiset edustus, Naisten Kakkonen 2021

KaaPo - Lieto  4 - 2

Kaarina Keskuskenttä 2

Otteluennakko: KaaPo - Lieto 9.6.2021

Naisten Kakkosen kausi alkaa KaaPon osalta keskiviikkona 9.6., kun Keskurin viheriölle vieraaksi saadaan nousijajoukkue Lieto. Naisten Kakkosen kauden avausta on odotettu jo lähes 2 kuukautta, sillä alunperin sarjan piti alkaa huhtikuun puolivälin jälkeen.

Kauden aloitus on siirtynyt ja kauteen valmistautuminen on ollut poikkeuksellista Varsinais-Suomen alueella voimassa olleiden koronarajoitusten vuoksi. Päävalmentaja Raimo "Raikka" Lindholm toteaakin, ettei ole koskaan kokenut tällaita aikaisemmin: "Toki viime kausi oli vähän samanlainen, mutta kyllähän tämä tosi vaikeaa on ollut. Emme ole pelanneet yhtään harjoitusottelua, eli aika kylmiltään mennään keskiviikon kovaan sara-avaukseen", Lindholm kertaa alkuvuoden tilannetta.

Samoilla linjoilla on kapteeni Annabella Nummelin, joka kuitenkin näkee positiivisiakin piirteitä rajoitusajan harjoittelussa: "Treeneissä meillä on ollut hyvä meno. On pelattu paljon pienpelejä ja treenattu paljon pallonhallintaa ja yksilöjuttua. Uskon, että se kantaa tällä kaudella meitä", Nummelin toteaa.

Keskiviikon ottelusta molemmat odottavat kovatasoista. "Jokaista peliä lähdetään voittamaan ja kauden avausmatsissa totta kai tavoite on ottaa kolme pistettä kotikentällä", Lindholm ja Nummelin toteavat.

Ennakkohaastattelussa lisää Raikan ja AB:n mietteitä kauteen valmistautumisesta sekä tulevasta ottelusta.

Tilastot

4 - 2

Lieto
(1-1)
20'MaaliOjala Lena
46'MaaliViitasalo Elisa
46'Vaihto ulosSavolainen Milla
46'Vaihto sisäänValtonen Ida
50'MaaliEklund Outi
66'MaaliFredrikson Alisa
68'Vaihto ulosSjöblom Jessica
68'Vaihto sisäänUusi-Seppälä Melina
76'MaaliRaiko Veera
84'Vaihto ulosEklund Outi
84'Vaihto sisäänLinnavalli Julia
95'MaaliFredrikson Alisa

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6