Naiset edustus, Naisten Kakkonen 2021

KaaPo - TKT  1 - 3

Kaarina Keskuskenttä 2

Otteluennakko KaaPo - TKT 4.7.2021

Naisten Kakkonen jatkuu sunnuntaina kotiottelulla, kun vastaan asettuu Tampereen Kisatoverit. KaaPo on kahden ottelun jälkeen sarjataulukossa viidentenä kolmella pisteellä. TKT on pelannut vasta yhden ottelun, josta se nappasi voiton ja on sarjataulukossa kolmantena.

Edellisessä ottelussa Vaasassa FC Sport-j oli odotetun vahva ja vei voiton lukemin 5-1. Tulos ei päävalmentaja Raimo ”Raikka” Lindholmin mukaan anna täysin todenmukaista kuvaa ottelusta: ”Vastustaja oli odotetun kovatasoinen. Toisaalta me tiesimme, miten Sport pelaa ja lähdimme ottamana heidän vahvuuksiaan pois. 49 minuuttia onnistuimme siinä loistavasti, ja omasta mielestäni pelasimme kyllä tosi hyvää peliä”, Lindholm analysoi.

KaaPossa nyt toista kauttaan pelaava Nelli Numminen on samoilla linjoilla: ”Hallittiin peliä hyvin alussa, mutta vastustaja pääsi tekemään maalin ehkä vähän onnekkaastikin, ja se söi hirman meidän omaa peliä. Vaikka tasoitettiin peli heti toisen jakson alussa, sai Sport toisen maalinsa heti meidän maalin perään ja se olikin sitten pientä alamäkeä siitä eteenpäin”, Numminen pohtii.

Tulevan sunnuntain vastustaja Tampereen Kisatoverit pelasi samassa lohkossa myös viime kaudella, mutta niin Lindholmille kuin Nummiselle vastustaja on silti melko tuntematon. ”Minulla ei ole mitään ennakkotietoja vastustajasta”, Numminen aloittaa ja jatkaa: ”Yritämme saada uuden pelitapamme toimimaan ja jos siinä onnistumme, meillä on hyvät asetelmat koko kauteen. Loukkaantumiset ja Vaasassa saatu punainen kortti vähän sotkevat pakkaa, mutta kolmea pistettä lähdetään hakemaan”, Numminen lupailee.

Lindholm on samoilla linjoilla: ”Tämän vuoden TKT:sta ei ole mitään ennakkotietoja. He ovat pelanneet vasta yhden ottelun, niin kuin moni muukin joukkue sarjassa, joten voimasuhteita ei vielä oikein tiedä. Omaa peliä lähdetään pelaamaan ja keskitytään omiin vahvuuksiimme”, hän päättää.

Ennakkohaastattelussa lisää analyysiä tappiollisesta Sport-ottelusta sekä valmistautumisesta sunnuntain TKT-koitokseen.

Tilastot

1 - 3

TKT
(1-1)
35'MaaliTujunen Ida
42'MaaliEklund Outi
46'Vaihto ulosNumminen Nelli
46'Vaihto sisäänSavolainen Milla
59'MaaliPaavola Eerika
74'Vaihto ulosValtonen Ida
74'Vaihto ulosEklund Outi
74'Vaihto sisäänRoiha Anni
74'Vaihto sisäänLinnavalli Julia
76'MaaliAla-Hakuni Tiia Tuulia
78'Vaihto ulosVahalahti Janina
78'Vaihto sisäänUusi-Seppälä Melina