Kansainvälinen Eckerö Match Camp Ahvenanmaalla
Julkaistu: 15.11.2021 14.00

Kansainvälinen Eckerö Match Camp Ahvenanmaalla

KaaPo T13 (2009) osallistui 12.-14.11.2021 Ahvenanmaalla järjestettyyn Eckerö Match Camp pelitapahtumaan. Tapahtuma kokoaa mukaan 2009 syntyneiden ikäluokan huippujoukkueita Suomesta ja Ruotsista. Eckerö Match Camp pelataan Eckeröhallin huippuolosuhteissa ja viikonlopun aikana jokaiselle joukkueelle tulee yhteensä viisi kansainvälisen tason ottelua.

- Match Camp konsepti on erinomainen, kun mietitään asiaa pelaajakehityksen näkökulmasta. Mukana olevat joukkueet on valikoituja ja näin ollen pelitapahtuman taso on erittäin korkea. Pelitapahtumassa ei lasketa sarjataulukoita tai kerätä pisteitä. Pääasia on kohdata huipputason yksilöistä koostuvia huippujoukkueita, toteaa ikäluokan vastuuvalmentaja Harri Laaksonen.

Kaarinan Poikien kausisuunnitelmassa Eckerö Match Camp näyttelee yhtä kokonaisuutta. Sillä on oma paikkansa eriytetyssä pelitoiminnassa, jolla joukkuetoiminta räätälöidään yksilöiden tarpeita vastaavaksi. Tänä vuonna ruotsalaisista suurseuroista vastaan asettuivat Hammarby IF, IF Brommapojkarna, Djurgårdens IF, TäBy FK ja Boo FF.

Vuotuinen Eckerö Match Camp on erinomainen paikka lajianalyysille. KaaPon omien pelien lisäksi kentillä voi seurata viikonlopun aikana lukuisan määrän eri joukkueiden otteluita ja edesottamuksia.

- Yleinen arvio vastaa aikuisten peleistä tuttua kaavaa. Peli nopeutuu ja pelaajat ovat taitavampia joka vuosi. Pelin evoluutio menee siis kovaa kyytiä eteenpäin ja sen junan kyydissä me KaaPossa haluamme olla, kiteyttää Laaksonen.

KaaPon tyttöjoukkueiden Eckerö Match Campit jatkuvat tammikuussa 2022, kun 2010 ja 2011 syntyneet tytöt osallistuvat omaan pelitapahtumaansa.

Ottelut

KaaPo - Hammarby IF 0-1
KaaPo - IF Brommapojkarna 0-3
KaaPo - Djurgårdens IF 1-0
KaaPo - TäBy Fotbollklubb 1-0
KaaPo - Boo FF 1-0