Valmistautuminen kauteen 2023 käynnistyy!
Julkaistu: 21.10.2022 14.00

Valmistautuminen kauteen 2023 käynnistyy!

Kaarinan Poikien B-pojat suuntaavat kauteen 2023 tutussa valmennuksessa. Vastuuvalmentajana kauden polkaisee liikkeelle Esa Koskinen.

Tuleva kausi tuo mukanaan mielenkiintoisia asioita. SM-pronssille kauden päätteeksi yltäneet P20 pojat saavat käskyttäjäkseen uuden päävalmentajan, kun Issa Najjar astuu joukkueen peräsimeen kaudelle 2023. Nuoremmasta suunnasta puolestaan B-ikäluokkaa kolkuttelee Etelä Liigan jatkosarjassa syksyllä esiintyneet 2008-syntyneet pelimiehet. Näin ollen myös B-ikäluokkaan tullaan saamaan leveyttä kauden aikana.

- Seuran tahtotila on vahvistaa valmennusryhmää Esan ympärillä heti alkukaudesta. Tietysti tavoitteena on myös, että toiminta kehittyy ikävaiheiden välillä siten, että yhteistyö näyttäytyy myös pelaajien arjessa erilaisina harjoitus- ja peliympäristöinä. Haluamme pyrkiä auttamaan Esaa ja muita valmentajia tämän toteutumisessa, kertoo KaaPon puheenjohtaja Olli Tuominen.

Seurassa on ollut viimeisten kahden vuoden aikana käynnissä merkittävä kehitystyö valmennuksen laadun nostamiseksi. Siihen liittyvät vahvasti seuratason dokumentaatio harjoitepankkien ja jaksotusmallien muodossa sekä valmentajien tukeminen kenttätoiminnassa. P17 ikävaiheen valmennuskoordinaattorina toimii Toni Ekroos.

Yhteydenotot ja lisätiedot

Esa Koskinen
esa.w.koskinen@gmail.com
p.050 568 8702

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6