T6 (2017) joukkueen kausi käyntiin!
Julkaistu: 21.11.2022 18.30

T6 (2017) joukkueen kausi käyntiin!

Joukkue on päässyt aloittamaan toimintansa ihan ensimmäistä kertaa yhdessä omana joukkueena. Yhteinen taival kohti jalkapallon tuomia huippu fiiliksiä, yhteenkuuluvuutta, onnistumisen tunnetta, uuden oppimista sekä yhteisiä uusia unelmia ja omien taitojensa tunnistamista on aloitettu. Harjoituksissa toimimme joskus yhdessä T7 joukkueen kanssa, jotta saamme taattua jokaiselle onnistumisia tarjoavan ympäristön sekä päästä pelaamaan montaa erilaista vastustajaa vastaan.

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Mona Wiberg, joka toivottaa kaikki uudet jalkapallointoiset lapset tervetulleiksi kokeilemaan harjoituksiimme. Kehitämme yhdessä monipuolisesti motorisia perustaitoja sekä lajitaitoja, joten tärkeintä on vain innostus liikuntaan sekä yhteisössä toimimiseen. Talvi tuokin tullessaan mahdollisuuksia toimia muissa ympäristöissä kuten liikuntasalissa, luistinkentällä, pulkkamäessä tai ihan vaan hankipalloa pelatessa lumihangessa. Tärkeintä on yhdessä tekeminen ja liikunnan ilo.

Monan apuna toimii viisi valmentajaa, joista osa on jo kokeneita konkareita ja osa mahtavia vasta-alkajia. Näitä molempia tarvitaan todellakin ja hieno rikkaus saada toimia tässä tiimissä. Kaikki nämä viisi valmentajat ovat suorittaneet Futisvalmentajan starttikoulutuksen, huippua!

Kevään pelitoimintaa odotellaan jo kovasti sekä turnausta, mutta sillä välin on hyvä odottaa peliasun saapumista omaan vaatekaappiin sekä haastaa vaikka oman seuran muita joukkueita.

Kaiken tämän lisäksi Palloliitto tarjosi meille omat pallot lisäämään innostusta leikkimään pallon kanssa omalla ajallaan, tuntemaan ryhmään kuuluvuutta samanlaisten yhteisten tavaroiden kautta sekä ennen kaikkea innostamaan yhä enemmän lajiin ja liikuntaan. Näistä tulikin äkkiä rakkaita ja erittäin tärkeitä, iso kiitos Palloliitolle, nyt päästään opettelemaan myös oman pallon huolenpitoa.

Nyt jäädäänkin jännittämään mitä tontut ovat keksineet tyttöjen pään menoksi, kun mennään kohti joulutaukoa ja uutta vuotta.


Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6