Miehet edustus, Miesten Kakkonen 2019

KaaPo Miehet edustus - FC Jazz  6 - 0

Kaarina Keskuskenttä

Keskurilla nähtiin todellinen maali-ilotulitus

Kaarinan Pojat järjestivät Davy Crockettin syntymäpäivänä ja puheenjohtaja Olli Tuomisen kakkukahvien kunniaksi kunnon ilotulituksen Keskurin nurmella. Loppulukemat 6–0 on KaaPo:n kautta aikojen suurin voitto FC Jazzista sarjamuotoisessa kilpailussa, ja sivuaa Jazzin suurinta voittoa KaaPo:sta. (Kuva: Pekka Siren)

Vaikka kaarinalaisilla olikin taustalla muutamia vaikeampia pelejä, ja puolestaan vieraat olivat hävinneet vain kahdesti viimeiseen kahteen ja puoleen kuukauteen, ei paremmuudesta ollut epäselvyyttä ensi minuutista lähtien. Jo ensimmäisen vartin aikana KaaPo takoi taululle lukemiksi 3–0. Siviilimaailmassa olisi kotijoukkue saattanut saada moisesta päällekarkauksesta pidemmänkin reissun Saramäkeen.

Ottelun ensimmäinen maali syntyi jo viidennellä peliminuutilla. Hans Honkasalo otti puolessa kentässä hieman vettä korvasta ja paineli laidallaan karkuun. Syöttö maalin edustalle tavoitti Joona Järvistön, joka ei moisesta paikasta erehtynyt.

Toisessa osumassa Järvistö toi pallon vasenta kaistaa, keskitti maalille, jonka edustalta Juho Salminen puski pallon yläriman kautta sisään. Kolmaskin maali oli Salmisen käsialaa. Niklas Kuusio nosti pallon boksiin, ja Salminen paini sen lopulta sisään lähietäisyydeltä.

Näin ollen kamppailu oli muuttunut Jazzille hieman haastavaksi jo alkumetreillä. Kun Kuusio ja Honkasalo maalasivat vielä kertaalleen mieheen, oli taukotuloksena tyly 5–0.

Toisella jaksolla panssarivaunumainen vyöry laantui, ja KaaPo keskittyi pitämään palloa. Muutamaa pistohyökkäystä lukuun ottamatta Jazzilla ei tilanteita ollut. KaaPo kierrätti pelivälinettä juoksuttaen punapaitoja. Yksi maalikin nähtiin, kun Salminen viimeisteli vielä kertaalleen ja sai hattutempun täyteen.

Niin yksipuolinen näytös nähtiin lauantaina Keskurilla, ettei se aiheuttanut lisää harmaita hiuksia kenellekään, ei edes valmentajille. Samalla kasvot tuli pestyä huolellisesti kesäkuisesta tappiosta Porin päässä.

KaaPo:n seuraava kotiottelu pelataan lauantaina 31. elokuuta, jolloin vastaan saapuu Espoon Palloseura. Sitä ennen kaarinalaiset ovat tulessa Oulunkylässä 25. elokuuta Käpylän Pallon vieraana.

17.8.2019 KaaPo - FC Jazz 6-0 (5-0)

KaaPon kokoonpano: Lauri Inkeroinen, Teemu Tuominen, Vili Ruuskanen, Aleksi Ojanperä, Mikko Valtanen, Niklas Kuusio, Niklas Blomqvist, Jukka-Pekka Tuomanen, Joona Järvistö, Hans Honkasalo, Juho Salminen

Yleisömäärä: 190

Ottelun kooste

Tilastot

6 - 0

FC Jazz
(5-0)
5'MaaliJärvistö Joona
13'MaaliSalminen Juho
17'MaaliSalminen Juho
25'MaaliKuusio Niklas
46'MaaliHonkasalo Hans
63'Vaihto ulosOjanperä Aleksi
63'Vaihto sisäänMadetoja Joonas
74'MaaliSalminen Juho
74'Vaihto ulosJärvistö Joona
74'Vaihto sisäänLäpinen Roope
75'Vaihto ulosKuusio Niklas
75'Vaihto sisäänSalminen Matias