KaaPon ja LiiKe ry:n varustekeräys elokuussa
Julkaistu: 26.07.2019 00.00

KaaPon ja LiiKe ry:n varustekeräys elokuussa

Kaarinan Pojat ja Liikunnan kehitysyhteistyö LiiKe ry ovat jo lähes kymmenen vuoden ajan tehneet yhteistyötä, jonka kautta KaaPolaisten vanhat futisvarusteet saavat uuden elämän Afrikassa. Aiemmista varustekeräyksistä voit lukea mm. täältä ja täältä.

Tänä vuonna varustekeräys toteutetaan elokuussa ja varustekeräys on auki edustusjoukkueiden elokuun kotiotteluissa! Keräyspäivät ovat pe 2.8. (KaaPo - SalPa klo 18:30), ke 7.8. (KaaPo - ÅIFK klo 18:30) ja la 17.8. (KaaPo - FC Jazz klo 14:00). Keräykseen vastaanotetaan käytettyjä mutta hyväkuntoisia nappulakenkiä, säärisuojia, maalivahdin hanskoja, pelipaitoja ja palloja. T-paitoja ja sukkia ei oteta vastaan.

Kun tuot varusteita keräykseen 2.8. tai 17.8., pääset ilmaiseksi seuraamaan ottelua! 7.8. ottelussa varusteiden tuojille tarjotaan pullakahvit.

KaaPon yhteistyökumppani varustekeräyksessä on siis Liikunnan Kehitysyhteistyö LiiKe - suomalainen kansalaisjärjestö, joka on tehnyt kehitysyhteistyötä liikunnan kautta jo vuodesta 2001 saakka. Järjestö käyttää liikuntaa päävälineenä kaikissa kehitysyhteistyöhankkeissaan.

Järjestö pyrkii lisäämään koulussa käyvien lasten lukumäärää liikunnan avulla. Tansaniassa LiiKe on toiminut jo lähes 15 vuotta. LiiKe järjestää esimerkiksi seminaareja, liikuntapäiviä ja terveyskasvatusta sekä kouluttaa liikunnanopettajia ja pyörittää useita kehitysyhteistyöhankkeita Tansaniassa. Lisätietoja löydätte LiiKen sivuilta.

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6