KaaPo P2010 P12 Eteläliigaan.
Julkaistu: 15.06.2022 13.27

KaaPo P2010 P12 Eteläliigaan.

Vaiherikas P12 Ykkösen kevätkierros meidän osaltamme paketissa. Tavoitteena/haaveena oli päästä syksyksi Eteläliigaan. Se tavoite varmistui jo 2 kierrosta ennen loppua TuNL:sta otetun 4-1 voiton myötä. Sarjan loppuun taisteltiin vielä hyvä peli sarjaykköstä TPS vastaan.

Valmentajana todella ylpeä näistä pojista. Eikä ainoastaan Keltaisen peliryhmän pelaajista, vaan myös Musta ryhmä pelasi hienon kevään ja taisteli noususta Ykköseen. Lisäksi Punaisessa peliryhmässä on kasvamassa iso määrä tulevaisuuden pelimiehiä. Joukkueessamme on yhteensä 39 pelaajaa, jotka harjoittelevat tiiviisti yhdessä. Iso ja tasainen ryhmä on tärkeää, kun joukkue joskus siirtyy pelaamaan 11v11 pelejä.

Nyt unohdetaan sarjapelit hetkeksi ja lähdetään viettämään jalkapalloilijan kesää turnausten merkeissä. Jo tällä viikolla kohti Ruotsia ja Örebro Cupia. Ruotsin jälkeen Kokkola Cupiin puolustamaan viimevuotista turnausvoittoa ja kesän lopuksi vielä oma KaaPo-turnaus.

Syksyllä haasteet sitten kovenevat, kun Eteläliigassa vastaan tulevat lännen parhaiden joukkueiden (TPS, Ilves, FC Inter, TuNL) lisäksi pääkaupunkiseudun HJK, Gnistan, PKKU ja 3 joukkuetta ryhmästä FC Espoo/KäPa/FC Honka/EPS/PPJ. Mutta niihin haasteisiin keskitytään sitten myöhemmin.

Jouni Roukala

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6