Pronssia kovatasoisessa HJK Play Like a Girl-turnauksessa!
Julkaistu: 12.04.2022 14.00

Pronssia kovatasoisessa HJK Play Like a Girl-turnauksessa!

KaaPo T12 (2010) joukkue on sijoittunut upeasti kolmannelle sijalle kova tasoisessa HJK kutsuturnauksessa. Bolt Areenalla ja Töölön pallokentillä pelattu Play Like a Girl-turnaus kokosi tänäkin vuonna kevään aloitusturnaukseen kattavan joukon joukkueita aivan kansalliselta huipulta. Lisäksi mukana oli mukava tuulahdus kansainvälisyyttä ruotsalaisten joukkueiden toimesta.

- Poikkeuksellisen pitkä talvi on vihdoin ohi ja pääsemme tositoimiin. Talvikauteen mahtuu toki myös pelitoimintaa, muun muassa miniliigan toimesta, mutta kesä on se, jota jalkapalloilija odottaa. PLG turnaus onkin erinomainen paikka haistella ilmapiiriä, missä mennään. Talvikaudella miniliigapeleihin on osallistunut ikäluokasta laaja joukko pelaajia. Tämä tietääkin hyvää, kun katsotaan eteenpäin tulevaisuuteen, toteaa T12 (2010) ikäluokan vastuuvalmentaja Harri Laaksonen.

PLG turnauksen alkulohkossa vastaan asettui ensimmäisenä HJK sininen, joka joutui toteamaan KaaPon tytöt etevämmäksi numeroin 4-1. Toisessa ottelussa vastaan asettui Pohjanmaan Jalkapalloakatemia ja viimeisessä ottelussa SalPa.Täydellä 9 pisteen saaliilla jatkopeleihin suunnannut KaaPo lähti näin taistelemaan turnauksen mitalisijoista.

Välierässä vastaan asettui oman alkulohkonsa voittanut HJK Akatemia. Hienon jalkapallo-ottelun jälkeen taululla olivat selkeät numerot HJK hyväksi ja näin KaaPon tyttöjen tie vei kohti pronssiottelua. Taistelu kolmannesta sijasta käytiin ruotsalaista IFK Lidingö vastaan. Tiukkaakin tiukempi ottelu päättyi varsinaisen peliajan jälkeen 1-1 tasapeliin ja edessä oli rangaistuspotkukilpailu. Värikkäiden vaiheiden jälkeen voittajaksi selviytyi KaaPon joukkue. Näin kaulaan ripustettiin turnauksen päätteeksi pronssiset mitalit.

- Tulokset ovat tietysti aina seurausta jostakin ja hyvin harvoin pelkällä onnella on tekemistä asioiden kanssa. KaaPon 2010 syntyneiden ikäluokassa on äärimmäisen motivoituneita pelaajia, sitoutuneita valmentajia sekä suunnitelmallisuus seuran puolelta. Tästä kaikesta on seurauksena laadukas toiminta, joka tuottaa sitten erinomaisia pelaajia. Siinä ohessa kehittyvät valmentajat ja muu seuraorganisaatio. Tällainen turnausmenesty, jota tänä vuonna saatiin kokea, on monen tekijän summa. Tästä syystä onkin paikallaan kohdistaa kiitokset ja onnittelut kaikille näille tahoille, päättää vastuuvalmentaja Laaksonen.Sijoitukset

1. HJK
2. NuPS
3. Kaapo
4. IFK Lidingö FK
5. FC Nokia T2010
6. HJK sininen
7. FC Espoo
8. Ilves
9. SIBBO vargarna
10. HooGee GrIFK YJ
11. Pohjanmaan jalkapalloakatemia (PJA)
12. KuPS
13. Salpa
14. HJK City
15. Kauklahden Pyrintö (KaPy)
16. HJS

Turnaussivusto: https://plg.torneopal.fi/


KaaPo

4 Janna Halme
8 Silja Paatero
10 Elle Aaltonen
11 Peppi Kivikoski
17 Viola Heinonen
18 Emilia Jämsén
23 Alva Dahlbacka
24 Hertta Yli-Kauppila
26 Nella Toivonen
36 Iina Väli-Torala

Valmennus

Arto Ryömä
Eveliina Kivikoski
Sami Väli-Torala