KaaPon pelaajia Tinni Korpela -leirille!
Julkaistu: 28.10.2022 13.41

KaaPon pelaajia Tinni Korpela -leirille!

KaaPon T14 2008 pelaajia Tinni Korpela -leirille!

Anna Tarkkanen ja Alisa Ignatov on valittu Tinni Korpela -leirille KaaPo T14 2008 joukkueesta.

"Valinnan jälkeen fiilikset ovat olleet tosi odottavaiset ja tietenkin kivat. Leiriltä odotan uusien pelaajien tapaamista, sekä tietenkin että pääsee mittaamaan oman tasonsa ja näkee missä mennään Suomen huipulla." Tarkkanen kertoo. Hän myös lisää, että sinnikäs harjoitteleminen ja itseluottamus omiin kykyihin ovat asioita joita hän on läpi nuoren uransa pyrkinyt toteuttamaan.
"KaaPossa on tosi kannustava ilmapiiri ja hyvät ja ammattitaitoiset valmentajat. Treeneissä saa palautetta kehityskohteisiin ja pääsee treenaamaan niitä hyvässä ympäristössä", Tarkkanen päättää.

"Fiilikset ovat tietenkin hyvät, mutta samalla myös jännittää leiriä kun miettii millainen taso ja mitä kaikkea muuta siellä onkaan edessä. Ajatuksena olisi saada mahdollisimman paljon onnistumisia leirillä ja tutustua uusiin kasvoihin ja oppia tietenkin jotain uutta." Ignatov sanoo.
"Treenattu on paljon, mutta myös peliaikaa ja pelejä on tullut riittävästi ja se on vienyt kehitystä eteenpäin. Paljon on opittavaa vielä, mutta tiedän KaaPon olevan paras paikka kehittää itseäni tulevaisuudessa", Ignatov kertoo.

Tinni Korpela -leiri järjestetään Eerikkilässä marraskuun alussa. Leirille kutsutaan koko Suomesta 72 kenttäpelaajaa ja 8 maalivahtia.
Leiri valmistaa pelaajia ja valmentajia ottamaan seuraavan askeleen jalkapalloilijan arjessa. Leiri toimii lähtölaukauksena nuoren pelaajan maajoukkuetoiminnalle.
Tapahtuma kuuluu ensimmäiseen aluejoukkuevuoteen.

– KaaPo toivottaa pelaajille tsemppiä!

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6