Estella ja Merisa mukana -08 alueleirillä
T18 (2006-2008)Julkaistu: 09.03.2024 10.00

Estella ja Merisa mukana -08 alueleirillä

KaaPon pelaajat Merisa Ljeskovica ja Estella Mattila edustavat KaaPon keltaisia värejä Suomen Palloliiton lännen alueen alueleirillä 19.-20.3.2024. Alueleiri kokoaa Porin Karhuhalliin 2008-syntyneiden ikäluokan pelaajat koko läntisen alueen osalta. Kahden leiripäivän kokonaisuus pitää sisällään lajiharjoittelun lisäksi luentokokonaisuuksia urheilijan polun tukemiseksi.

Merisa ja Estella kuuluvat KaaPon B-junioreiden ryhmään, joka aloittaa kevään sarjapelit Suomen Palloliiton T18 ykkösessä. Talven tiivis valmistautumiskausi on pitänyt sisällään laadukkaan harjoitusympäristön lisäksi paljon valmistavaa pelitoimintaa. Kuluvan kauden alla T18 joukkueen vastuuvalmentajaksi palkatulle Chris Jamesille on syntynyt pelaajista jo selkeä kuva.

- Estella on osoittanut erittäin hyvää pelin ymmärrystä, ja hänen yhteistyöhön perustuva lähestymistapansa jalkapalloon on vain vahvistanut hänen viimeaikaista kehitystään. Kyky tukea joukkuetovereita, ja varmistaa joukkueen pelaamisen vakaus, on harvinainen piirre nuorissa pelaajissa. Estella osoittaa sitä erittäin johdonmukaisesti. Valmentajina odotamme innolla jatkavamme hänen kehityspolkuaan täällä KaaPossa, taustoittaa KaaPo T18 joukkueen vastuuvalmentaja Chris James.

- Vaikka Merisan luonne kentän ulkopuolella on hieman varautunut, hänen sitoutumisensa ja päättäväisyytensä loistavat harjoituksissa ja otteluissa. Hänen kykynsä työntää itseään mukavuusalueensa ulkopuolelle hyödyttää paitsi hänen omaa kehitystään, toimii se myös hyvänä esimerkkinä muille joukkuetovereille. Valmentajina haluamme tehdä kaikkemme tukeaksemme Merisan kehityspolkua KaaPon paidassa, jatkaa Chris James.

KaaPossa toteutettava systemaattinen toiminnan kehittäminen on myös HJK taustaisen T18 vastuuvalmentajan sydäntä lähellä. Asettuminen KaaPoon, ja Turun seudulle, on tapahtunut miltei ongelmitta. Yhden uuden huippuosaajan palkkaaminen seuraan onkin vahvistanut entisestään rakennetta laadukkaan ympäristön luojana.

- Saavuttuani KaaPoon, teimme tietoisen päätöksen varmistaaksemme, että seuran ja joukkueen arvot ovat yhteneväiset toimissamme kentällä ja sen ulkopuolella. Ilmapiirimme luo ympäristön, joka kannustaa ja tarjoaa mahdollisuuksia kaikkien pelaajien kehittymiselle KaaPossa. Ymmärrämme, että yksilön kehittyminen on yhteydessä joukkueen arvoon panostamiseen. Olemme äärimmäisen iloisia siitä suunnasta, johon tämä pelaajaryhmä on menossa. He uskaltavat ottaa enemmän vastuuta ympäristön muokkaamisesta, ja kehityspolun rakentamisesta, tulevaisuutta varten, kiteyttää vastuuvalmentaja James.

KaaPo on seura, jossa unelmat saavat siivet ja yhteisöllisyys kukoistaa. Meidän arvomme – Luotettavuus, Yhteisöllisyys, Vastuullisuus, Onnistuminen ja Positiivisuus – ohjaavat kaikkea tekemistämme. Mikäli sinä etsit itsellesi laadukasta harrastamisen ympäristöä, tavoitteita unohtamatta, niin KaaPo voi olla sinulle se paikka!

Mikäli olet kiinnostunut T18 joukkueen toiminnasta, niin ole rohkeasti yhteydessä Chrisiin.

Lisätiedot ja yhteydenotot

Chris James
vastuuvalmentaja
KaaPo T18
christopher.james@kaapo.fi
p.044 750 9230

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6