Samuli Linjos ja Alex Johansson KaaPo-paitaan
Miehet edustusJulkaistu: 12.02.2021 12.00

Samuli Linjos ja Alex Johansson KaaPo-paitaan

KaaPo on solminut kauden 2021 kattavan pelaajasopimuksen Alex Johanssonin ja Samuli Linjoksen kanssa. 20-vuotiaat pelimiehet vahvistavat KaaPon puolustuspäätä.

Päävalmentaja Pasi Läpinen on tyytyväinen, että miehet ovat valinneet juuri KaaPon tämän kauden seurakseen. "Alex ja Samuli molemmat ovat nuoria ja potentiaalisia pelaajia, jotka valitsivat hyvän ympäristön kehittyäkseen eteenpäin. Linjoksella on vahva vasen jalka ja hän on taitava pallon kanssa. Johansson puolestaan on kova peruspakki, joka ei kentällä turhia väistele", Läpinen kuvailee kaksikkoa.

Myös valmentaja Esa Nieminen näkee, että kyseessä on kova kaksikko: "Tämän kaksikon silmistä näki heti ensimmäisellä kerralla, että he olivat tulleet tosissaan hakemaan KaaPosta pelipaikkaa. Mitään suuria suupaltteja nämä herrat eivät ole, mutta sitäkin konkreettiseenpaa on heidän tapansa antaa näyttöjä pelikentällä, siellä missä taistellaan voitosta", "Nipa" sanailee. "Tämä asenne, nöyryys ja suoraselkäisyys on tehnyt myös vaikutuksen meihin valmentajiin. Molemmilla on riittävät avut napata isot peliminuutit ensi kaudella ja ovatkin juuri siksi tärkeitä palasia meidän joukkueessa. Ei sivuaskeleita vaan suoraan kohti, kuvastaa heidän asennettaan peliin", Nieminen päättää.

Peliaikaa ja kovempia pelejä nuoret miehet tulivat KaaPosta hakemaan. "Halusin päästä pelaamaan ylemmälle sarjatasolle ja KaaPo oli mielestäni paras vaihtoehto", kertoo Johansson. Samoilla linjoilla on Linjos: "Tottakai tavoite onli viime kauden jälkeen päästä pelaamaan Kakkosta. KaaPo vaikutti hyvältä joukkueelta. Täällä on hyvä joukkuehenki ja toiminta on laadukasta."

Katso videolta Läpisen ja pelaajien koko haastattelu.