Ohvo ja Valli sopimukseen KaaPon kanssa
Miehet edustusJulkaistu: 15.02.2021 14.00

Ohvo ja Valli sopimukseen KaaPon kanssa

KaaPo on solminut kauden 2021 kattavat pelaajasopimukset seuran omien kasvattien, Oskari Ohvon ja Lauri Vallin, kanssa. 20-vuotias Ohvo on monitahoinen pelaaja, joka voi pelata lähes mitä pelipaikkaa tahansa. Vasta 16-vuotias Valli puolestaan nostetaan haistelemaan kovempia pelejä seuran P20-joukkueesta.

"On erittäin hienoa, että seuran omista kasvateista voidaan nostaa edustusjoukkueeseen pelaajia", iloitsee päävalmentaja Pasi Läpinen. "Erityisen merkittävää on vasta 16-vuotiaan Lauri Vallin sopimus seuran edustusjoukkueen kanssa."

Sekä Valli että Ohvo ovat pelanneet lähes koko uransa Kaarinan ylpeyden paidassa. Molemmilla on kokemusta myös TPS:n paidassa. "Kaksi kautta pelasin Tepsissä, muutoin olen pelannut aina KaaPossa", Valli kertoo ja Ohvo komppaa: "Futisura alkoi KaaNan Kairiskulman joukkueessa, jonka jälkeen siirryin KaaPoon. Täällä viihdyin, kunnes viime kaudella TPS tarjosi mahdollisuuden pelata siellä. Kävin kääntämässä sen kortin ja nyt on mukava palata kasvattajaseuraan."

Nuoret pelimiehet ovat innokkaita ja motivoituneita pelaajia. "Lauri on nopea, vasenjalkainen hyökkääjä, jolla on hyvä maalivainu. Nopeus nimenomaan on hänen valttikorttinsa", Läpinen kuvailee nuorta Vallia. "Oskari on erittäin urheilullinen kaveri ja kova tekemään hommia. Hän on aika lailla yleispelaaja, eli pystyy pelaamaan montaa pelipaikkaa ja siinä mielessä arvokas lisä joukkueeseen", Läpinen päättää.

Katso videolta Läpisen ja pelaajien koko haastattelu.