Hans Honkasalo jatkaa KaaPo-paidassa
Miehet edustusJulkaistu: 22.02.2021 10.00

Hans Honkasalo jatkaa KaaPo-paidassa

KaaPo on solminut kauden 2021 kattavan jatkosopimuksen toisen polven KaaPolaisen Hans Honkasalon kanssa. Tuleva kausi on 27-vuotiaalle Honkasalolle kuudes edustusjoukkueen paidassa.

Päävalmentaja Pasi Läpinen on luonnollisesti tyytyväinen, että kokenut pelimies Honkasalo jatkaa KaaPossa myös tulevalla kaudella. ”Honkasalo liittyi joukkueen mukaan sovitusti vasta vuoden alussa. Hän on pitänyt hyvää huolta kunnostaan ja on siinä mielessä aika nopeasti valmis pelaamaan isompiakin minuutteja”, kommentoi Läpinen. ””Hanska” on erittäin urheilullinen kaveri ja vahva kaksinkamppailuissa. Hänen nopeudestaan, keskityksistään ja maalivainustaan tulee olemaan vielä paljon iloa”, toteaa Läpinen ja jatkaa: ”Yleensä Hanska on nähty oikealla laidalla, mutta tarvittaessa hän pystyy pelaamaan myös kärjessä.”

Honkasalo itse lähtee uuteen kauteen odottavin mielin. ”Hyvillä fiiliksillä mennään kohti uutta kautta! Joukkueessa on paljon uusia pelaajia ja meininki on ollut treeneissä hyvä. Siinä laittaa itsensäkin likoon ihan toisella tavalla ja tsemppaa, kun on uusia pelaajia joukkueessa”, Honkasalo aloittaa. ”Elämässä on kuitenkin paljon asioita jalkapallon lisäksi, joten päivä kerrallaan mennään eteenpäin. Tavoitteena on pelata mahdollisimman monta peliä ja pysyä ehjänä. Tavoitteena on myös auttaa joukkuetta mahdollisimman paljon”, mies jatkaa.

Ensimmäisen kerran Honkasalo pelasi edustusjoukkueessa kaudella 2011. Kauden 2014 jälkeen mies piti lyhyen tauon ja palasi kentille TPK:n paidassa kaudella 2016. Kaudet 2017 ja 2018 Honkasalo pelasi Ykköstä EIF:n riveissä ennen kuin palasi KaaPo-paitaan kaudeksi 2019.

”Tällä kaudella joukkueemme vahvuudet tulee olemaan siinä, että joukkueessa on hyvä sekoitus nuoria ja kokeneita, uusia ja vanhoja pelaajia. Niiden kaikkien yhdistelmä on se juttu, millä tavoitellaan hyvää sijoitusta sarjassa”, Honkasalo analysoi.

”Luonteeltaan Honkasalo on juuri sellainen, joka täydentää joukkuetta omalla tinkimättömyydellään. Hän kulkee tietyllä tavalla omia polkujaan, mutta on aina valmis laittamaan kaiken likoon joukkueen puolesta”, luonnehtii päävalmentaja Läpinen suojattiaan. ”Tämän tyyppiset pelaajat ovat arvokkaita joukkueelle, sillä he eivät sulaudu massaan, eivätkä jää piiloon varjoihin, jos on vaikeaa. Odotan Hanskalta myös tietynlaista johtajuutta, koska hänellä on kokemusta monista eri ympyröistä”, päättää Läpinen.