Nummelin, Herrgård ja Savolainen jatkavat KaaPo-paidassa
Naiset edustusJulkaistu: 03.02.2021 10.00

Nummelin, Herrgård ja Savolainen jatkavat KaaPo-paidassa

KaaPo on solminut kauden 2021 kattavan jatkosopimuksen Annette Herrgårdin, Annabella Nummelinin ja Milla Savolaisen kanssa. Kaikilla kolmella on pitkä KaaPo-tausta; tuleva kausi on Nummelinille viides, Savolaiselle kahdeksas ja Herrgårdille peräti kolmastoista KaaPon edustusjoukkueessa.

Kokeneiden pelinaisten kiinnittäminen joukkueeseen saa päävalmentaja Raimo Lindholmin suun hymyyn: "Kyllä tässä on kolmikko, joka muodostaa joukkueelle tukevan rungon. AB (Nummelin), Anu (Herrgård) ja Milla muodostivat kapteeniston kaudella 2020 ja jatkavat samassa pestissä myös tällä kaudella. Yhteistyö kapteeniston ja valmennuksen välillä on ollut erinomaista.”

Kapteeninnauhaa käsivarressaan myös kaudella 2021 kantava Nummelin odottaa uuden kauden alkamista innolla. ”Fiilikset on tosi hyvät. En malta odottaa, että pääsemme taas pelaamaan! Toivottavasti sarja saadaan pelattua mahdollisimman normaalisti”, Nummelin kertoo. Savolainen ja Herrgård ovat samoilla linjoilla. ” KaaPossa on mahtavat pelikaverit ja puitteet kunnossa. Uuteen kauteen lähdetään hyvillä fiiliksillä”, sanoo Herrgård. ”KaaPossa on tutut valmentajat ja pelaajat sekä joukkue täynnä loistavia pelaajia, joten todella hyvät fiilikset lähteä uuteen kauteen”, Savolainen päättää.

Lindholm iloitsee kapteenistokolmikon jatkosta. Jokainen heistä tuo kokemusta ja taitoa joukkueeseen: ”AB on monipuolisena pelaajana tärkeä joukkueelle. Hän pystyy pelaamaan kaikilla pelipaikoilla, myös maalivahtina. Kapteenina hän näyttää esimerkkiä siitä, miten tilanteet pelataan aina loppuun saakka. Anu on jo pitkään ollut puolustuslinjan tärkeä palanen, joka kokemuksellaan ja taidoillaan tuo varmuutta joukkueen pelaamiseen. On hienoa, että Anu jatkaa yhä uraansa edustusjoukkueessa. Milla on aina hyvällä tasolla pelaava puolustaja, joka nousuillaan tuo tukea, ja vaarallisuutta, myös joukkueen hyökkäyksiin. Ja tekee hän välillä hienoja maalejakin”, Lindholm virnistää. ”Viime kaudella tein maalin pitkästä aikaa, edellisestä on varmaan kuutisen vuotta. Tällä kaudella voisin yllättää ja tehdä taas maalin”, Savolainen lupailee.

Omat haasteensa uuteen kauteen valmistautumiseen on tuonut Varsinais-Suomen koronatilanne, sillä joukkueen yhteisharjoittelu on rajoitusten vuoksi kielletty. Pelaajat ovat kuitenkin pitäneet kuntoa ja pallotuntumaa yllä omatoimisesti. ”Jokaisesta huokuu halu olla kunnossa, kun kausi alkaa. On halu kehittyä niin joukkueena kuin yksilötasollakin”, kertoo Savolainen. ”Joukkueen runko on pysynyt melko samana, mikä osaltaan varmasti helpottaa kauteen valmistautumista, kun pääsemme palaamaan joukkueharjoituksiin. Lisäksi pari pelaajaa on palaamassa pidemmältä sairauslomalta takaisin ja olemme saaneet myös pari uutta vahvistusta”, jatkaa Herrgård joukkueen tilanteesta.

”Tärkeimpänä toiveena ja tavoitteena on toki se, että pääsemme pelaamaan tulevalla kaudella mahdollisimman normaalisti olot huomioiden. Tavoitteena on totta kai pärjätä sarjassa ja antaa kova haastaja vastustajille. Ehdottomasti lähdemme voittamaan jokaista peliä, eikä kavahdeta haasteita”, Nummelin aloittaa ja Savolainen jatkaa: ”Haluamme pelata hyvää kaapolaista futista." Loppuun Nummelin pohtii vielä, mikä takaa KaaPolle hyvän kauden: "Kyllä meidän vahvuutemme on ehdottomasti hyvä yhteishenki ja tiimipelaaminen."