KaaPolle kaksi uutta pelaajasopimusta
Naiset edustusJulkaistu: 30.03.2021 11.15

KaaPolle kaksi uutta pelaajasopimusta

KaaPo on solminut kauden 2021 kattavat pelaajasopimukset konkaripelaaja Outi Eklundin sekä paluumuuttaja Jessica Sjöblomin kanssa. Eklundille alkava kausi on jo viides KaaPo-paidassa, Sjöblomille puolestaan ensimmäinen edustusjoukkuetasolla.

Päävalmentaja Raimo Lindholm kommentoi sopimuksia hymyssä suin: ”One more year! Outi on pohtinut jatkoaan jo monta kautta ja aina hän päättää jatkaa. Ja se on hienoa; hänenlaistaan taistelevaa pelaajaa aina tarvitaan. Jessica puolestaan kuuluu siihen KaaPoon palaavien joukkoon, joka varmasti vahvistaa joukkuetta tulevalla kaudella.”

Kokemusta molemmilta löytyy myös ylemmiltä sarjatasoilta. Sjöblom on viime kaudet pelannut Naisten Ykköstä TuWen punapaidassa ja Eklundilla on tilillään SM-sarjaotteluita SCR:n paidassa.

Pelaajat itse odottavat jo innolla tulevaa kautta, vaikka valmistautuminen onkin ollut poikkeuksellista. ”Hyvilä mielin jatkan vielä ainakin yhden kauden KaaPossa”, Eklund kommentoi ja jatkaa: ” Pitkään harkinnassa oli jo siirtyminen jäähdyttelemään alempiin sarjoihin, mutta huippu joukkue ja valmennus sai minut vielä jatkamaan, ainakin vielä tämän kauden.” Sjöblom puolestaan paluumuuttajana on vasta tutustumassa joukkueeseen. ” Hyvillä fiiliksin odotan alkavaa kautta. On kiva päästä pelaamaan uuden joukkueen kanssa ja oppia uusia asioita uusilta kanssapelaajilta. Uusi joukkue on myös hyvä mahdollisuus kehittää omaa pelaamista”, Sjöblom näkee.

Lindholm näkee, että molemmille pelaajille on luvassa isoa roolia tulevalla kauella. ”Outi on erinomainen target-pelaaja, joka kokemuksellaan tekee tilaa, ja luo paikkoja muille hyökkäyksessä. Tekee jopa itsekin joskus maaleja. Toivottavasti tulevalla kaudella useampiakin. Jessica puolestaan tulee olemaan isossa roolissa joukkueen keskikentällä tulevalla kaudella”, Lindholm kuvailee.

Eklund itse asettaa itselleen myös jonkinlaista maalitavoitetta: ”Kyllä tässä kohtaa jo odottaa pääsevänsä tositoimiin. Erityisesti odotan Keskurin pääkentän ensiluokkaista nurmea, auringon paistetta ja loistavaa sekä taidokasta jalkapalloa KaaPon naisilta! Ehkä tällä kaudella saisin palloa vihdoin upotettua vastustajan verkkoon”, Eklund virnistää.