KaaPolle neljä uutta sopimusta
Naiset edustusJulkaistu: 09.02.2021 11.30

KaaPolle neljä uutta sopimusta

Kauden 2021 kattavaan jatkosopimukseen ovat nimensä laittaneet KaaPon puolustuksen lukko Janina Vahalahti, kaudella 2020 nopeuttaan ja maaliahneuttaan väläytellyt Miisa Pulkkanen sekä keskikentän moottorit Roosa Turklin ja Elisa Viitasalo (ei kuvassa).

Tässä ryhmässä yhdistyy kokemus ja nuoruus. "Janina on kokenut pelinainen, joka rauhallisuudellaan ohjaa joukkuetta niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Hän on joukkueelta saanut lempinimen "Gandalf", joka mielestäni kuvaa hyvin sitä kokemusta ja viisautta, jonka Janina joukkueeseen tuo", kommentoi päävalmentaja Raimo Lindholm. Ja kokemusta Vahalahdella on, sillä hän on pelannut 10 vuoden ajan naisten SM-sarjassa ja onpa tilillä myös kaksi naisten A-maaottelua lukuisten tyttömaaotteluiden lisäksi. "Kova pelinainen on kyseessä", valmentaja Jussi Luotonen lisää.

Viime kauden polvivammastaan pikku hijlaa pelikuntoon kuntoutuva Miisa Pulkkanen puolestaan voi monelle olla tuttu esteratsastuksen puolelta. "Miisa aloitti viime kauden aivan loistavasti, ja oli sarjan maalintekijätilaston kärjessä, kunnes ikävä loukkaantuminen lopetti kauden kesken. On upeaa saada hänet taas rinkiin mukaan", Lindholm ilakoi. "Miisa on ennakkoluuloton pelaaja, jonka taito murtautua maalintekoon on huippuluokkaa", Lindholm jatkaa.

Myös keskikentän kaksikolta Lindholm odottaa tulevalla kaudella maaleja. "Elisa on keskikentän "päällikkö". Hän on hyvä maalintekijä, ja hoitaa yleensä myös erikoistilanteet mallikkaasti vasurillaan. Roosa pallotaiturina saa kuljetuksillaan ja oivaltavilla syötöillään murrettua vastustajan prässin lähes poikkeuksetta. Tällä kaudella odotan myös Roosalta maaleja", päävalmentaja Lindholm toteaa.

"Meillä on koossa hyvä jengi! Odotamme ja toivomme kaikin puolin hyvää, eheää ja onnistunutta kautta niin koko joukkueen kuin jokaisen yksilön osalta. Toivottavasti päästäisiin pelaamaan niin ”normaali” kausi kuin tässä tilanteessa on mahdollista", Turklin kiteyttää nelikon ajatukset.

Nyt julkaistavista sopimuspelaajista Viitasalo on KaaPon oma kasvatti, jolla alkava kausi on neljäs edustusjoukkueessa. Vahalahdelle ja Pulkkaselle kausi 2021 on toinen KaaPon paidassa. Kokenein KaaPolainen nelikosta on Turklin, joka aloittaa jo kahdeksannen kautensa Kaarinan ylpeyden riveissä.