KaaPolla kasassa 14 pelaajasopimusta kaudelle 2020
25.10.2019 10:38 Uutiset / Miehet edustus

Peräti 14 pelaajasopimusta kasassa jo marraskuussa

KaaPon miesten edustusjoukkueen valmistautuminen kauteen 2020 on hyvällä mallilla, kun heti marraskuussa voimme julkistaa peräti 14 pelaajasopimusta. Seura ja valmennus päävalmentaja Tomi Kivikosken johdolla on tyytyväisiä tilanteeseen.

- Totta kai on hienoa, että jo näin aikaisessa vaiheessa kautta sopimustilanne on näin hyvä. Nyt julkaistut 14 pelaajaa ovat kaikki enemmän tai vähemmän tuttuja viime kaudelta. Lisäksi sopimuksista on keskusteltu ja alustavasti sovittukin muutaman muun viime kauden pelaajan kanssa, avaa Kivikoski.

Nyt nimensä paperiin laittaneet pelaajat ovat pääasiassa joukkueen runkopelaajia kaudelta 2019. Sopimuksen edustusjoukkueen kanssa ovat theneet myös seuran 20-vuotiaat kasvatit Kasper Kylén ja Arttu Päiviö.

- Arttu ja "Kappe" tulevat todennäköisesti pelaamaan valtaosan kaudesta P20-joukkueen kanssa. On kuitenkin niin seuran kuin pelaajienkin kannalta tärkeää sitouttaa nuoret ja lahjakkaat pelaajat seuraan ja tarjota heille mahdollisuus näyttää osaamistaan myös miesten sarjoissa, jatkaa Kivikoski.

KaaPo sijoittui kaudella 2019 Kakkosen B-lohkossa toiseksi ja on sen myötä myös todella kiinnostava seura ja joukkue Turun alueella. On siis mahdollista, että joukkueeseen liittyy tulevaksi kaudeksi myös muutamia uusia pelaajia.

Seuraa joukkueen valmistautumista kauteen 2020 nettisivuillamme ja sosiaalisen median kanavissa! #kaarinanylpeys

Sopimustilanne 1.11.2019

Maalivahdit
Teemu Muurinen
Lauri Inkeroinen
Arttu Päiviö

Kenttäpelaajat:
Jani Jussila
Leevi Puputti
Ilmari Heinonen
Vili Ruuskanen
Teemu Tuominen
Mikko Valtanen
Niklas Blomqvist
Kasper Kylén
Niklas Kuusio
Matias Salminen
Juho Salminen


   
Lisää uutisia
Miehet edustus
«  Heinäkuu   »
Kategoriat