4
KES
18.30
Miehet edustus, Miesten Kakkonen 2021

Ilves/2 - KaaPo   2 - 3

Lamminpää UK

Otteluennakko: Ilves/2 - KaaPo 4.6.2021

Miesten Kakkosen kausi jatkuu KaaPon osalta perjantaina 4.6., kun joukkue matkaa Tampereelle Ilves/2:n vieraaksi. Ottelu piti alunperin pelata Kaarinassa, mutta Varsinais-Suomen koronarajoitusten vuoksi ottelu siirrettiin jo hyvissä ajoin Tampereelle.

Kauden avausottelussa HJS ja KaaPo tasasivat pisteet 2-2- tuloksella. KaaPon hyvä 1-2 johto suli lisäajalla, kun HJS:n Santeri Stenius ohjasi pallon ohi KaaPo-vahti Teemu Muurisen ajassa 90+2.

”Kova matsi oli, ihan niin kuin ennakoitiin. Meillä oli peli aika hyvin kasassa ja hallussakin, peli meni ihan meidän suunnitelmien mukaan. Vastustaja sai kavennuksen aika nopeasti 0-2 maalin jälkeen, mutta ei siinä kohtaa jouduttu mihinkään loppumyllytykseen. HJS satsasi kuitenkin kovasti hyökkäyksiin ja saikin lopulta pallon meidän alueellemme ja maaliin”, analysoi päävalmentaja Pasi Läpinen ottelua.

Tulevan perjantain vastustaja Ilves/2 on varmasti HJS:n veroinen vastustaja, onhan kyseessä liiga-Ilveksen reservijoukkue. ”Kovien matsien sarja jatkuu varmasti Tampereella, Ilves/2 on varmasti hyvä joukkue. Siellä on paljon pelaajia, jotka ovat Ilveksen liigaringissä mukana ja ovat varmasti käytettävissä laajalti myös perjantaina. Ilves oli viime kaudellakin hyvä joukkue, joka pelaa hyvää jalkapalloa. Peli on liikkuvaa ja nopeaa, ja siihen meidän on valmistauduttava”, Läpinen ennakoi tulevaa koitosta.

KaaPo-debyyttinsä todennäköisesti perjantaina tekevä ex-liigajyrä Sami Rähmönen odottaa ottelua jo innolla. ”Kiva päästä pitkästä aikaa pelaamaan, edellisestä tosipelistä on ehtinyt vierähtää jo tovi”, Rähmönen miettii. Kokenut pelimies on päässyt hyvin sisään uuteen joukkueeseensa: ”Joukkueessa on mukavia ja hyviä pelureita, on ollut kiva tulla mukaan. Myös valmentajat ovat kaikki minulle tuttuja entuudestaan”, jatkaa Rähmönen.

Perjantain ottelusta Rähmönen odottaa kovaa taistoa. ”Aika vähän tunnen Kakkosen joukkueista entuudestaan, mutta voisin kuvitella, että Ilves/2 on Veikkausliigajoukkueen reservijoukkueena hyvä ja täynnä hyviä, nuoria pelaajia”, Rähmönen päättää.

Ennakkohaastattelussa lisää analyysiä HJS-ottelusta sekä herrojen ajatuksia tulevasta Ilves-pelistä.

Tilastot
Ilves/2

2 - 3

(1-2)
30'Vaihto sisäänKaarna Valtteri
30'Vaihto sisäänHeinonen Ilmari
32'MaaliJukkola Oiva
34'MaaliRähmönen Sami
37'Oma maalimaali Oma
46'Vaihto ulosJussila Jani
46'Vaihto sisäänLinjos Samuli
57'Vaihto ulosOmar Farhan
57'Vaihto ulosSalminen Matias
57'Vaihto sisäänLäpinen Roope
57'Vaihto sisäänRuokangas Miska
74'VaroitusValtanen Mikko
74'MaaliPeltola Miska
76'Vaihto ulosValtanen Mikko
76'Vaihto sisäänJärvistö Joona
89'MaaliJärvistö Joona
92'VaroitusLinjos Samuli