29
TOU
16.00
Miehet edustus, Miesten Kakkonen 2021

HJS - KaaPo   2 - 2

Kauriala N

Otteluennakko: HJS - KaaPo 29.5.2021

Miesten Kakkosen kausi alkaa KaaPon osalta tulevana lauantaina HJS:n vieraana. Edessä on varmasti tiukka ottelu, sillä HJS voidaan laskea yhdeksi Kakkosen B-lohkon ennakkosuosikeista.

”Tulossa on varmasti kova peli, se on selvä asia”, toteaa päävalmentaja Pasi Läpinen. ”Vastassa tulee olemaan kotikentällä todella kova joukkue, joka puolustaa tiiviisti ja hyökkää todennäköisesti nopeasti vastahyökkäyksillä. Meidän pitää olla hereillä heti ottelun alusta asti”, Läpinen jatkaa.

Valmistautuminen kauteen on ollut paikoin vaikeaa, koska rajoitusten vuoksi joukkue joutui yhdeksän vikon etäharjoittelujaksolle alkuvuodesta. ”Näissä olosuhteissa on ollut pakko selvitä, ja koko ajan ollaan harjoiteltu, vaikka tuo yhdeksän viikon jakso oltiinkin poissa harjoituskentältä. On juostu ja jumpattu, varmasti enemmän kuin koskaan aikaisemmin”, Läpinen kertoo joukkueen valmistautumisesta kauteen.

Niin valmennusjohto kuin pelaajat odottavat kauden avausta jo innolla. Keskikenttäpelaaja Niklas Blomqvist kertoo, että haastavista olosuhteista huolimatta joukkue on hitsautunut hyvin yhteen: ”Etätreenijaksolla oltiin vähän pienemmissä ryhmissä, mutta kyllä kaikki uudet pelaajat ovat päässeet hyvin ryhmään mukaan.”

Lauantain matsista Blomqvist odottaa kovaa taistoa. ”Voittamaan lähdetään tietysti! HJS on varmasti kova jengi, joten kova matsi on tulossa.”

Ennakkohaastattelussa lisää herrojen mietteitä kauteen valmistautumisesta sekä tulevasta ottelusta. Ottelu lähetetään maksullisena striiminä Solidsport-palvelun kautta: https://solidsport.com/hjs/games/g/5qe75std.

Tilastot
HJS

2 - 2

(0-1)
39'MaaliSalminen Juho
55'MaaliKuusio Niklas
57'VaroitusTuominen Teemu
57'MaaliKallio Eppu
63'Vaihto ulosLäpinen Roope
63'Vaihto ulosHonkasalo Hans
63'Vaihto sisäänValtanen Mikko
63'Vaihto sisäänSalminen Matias
76'Vaihto ulosTuominen Teemu
76'Vaihto ulosOmar Farhan
76'Vaihto sisäänJussila Jani
76'Vaihto sisäänRuokangas Miska
90'Vaihto ulosSalminen Juho
90'Vaihto sisäänJärvistö Joona
92'MaaliStenius Santeri

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6