7
ELO
17.00
Miehet edustus, Miesten Kakkonen 2021

FC Jazz - KaaPo   1 - 0

Pori Stadion

Otteluennakko FC Jazz - KaaPo 7.8.2021

KaaPo palasi kuukauden mittaiselta koronatauolta vauhdilla, kun Kaarinan ylpeys kaatoi viime sunnuntaina Tampereen Pallo-Veikot lukemin 4–0. Ottelun maukkain suoritus oli ehdottomasti viime kauden maalikuningas Juho Salmisen hattutemppu ensimmäisellä puoliajalla. Samalla Salminen nousi Kakkosen B-lohkon maalintekijätilastossa itselleen tutummalle paikalle jaetulla 4. sijalle.

Pitkän pelaamattomuuden jälkeen kentällä nähtiin innostunut ja sisuuntunut KaaPo. ”Oli hienoa päästä pelaamaan, koko joukkue odotti peliä tosi paljon”, päävalmentaja Pasi Läpinen aloittaa voitokkaan ottelun analysoinnin. ”Pelaajat olivat hyvällä jalalla liikkeellä. Mielestäni se oli hyvä ja jämäkkä esitys koko joukkueelta”, Läpinen jatkaa.

Myös Farhan Omar oli innoissaan pelien jatkuessa. ”Kyllä tuntui hyvältä pelata. Korona otti hommaa hiukan haltuun ja siirsi meiltä monta ottelua. Tuntui ihan kuin kausi olisi alkanut uudelleen! Paljon virtaa ja pelihalua”, Omar kertoo.

Yksilötasolla ottelusta mieleen jäi totta kai Juho Salmisen hieno hattutemppu. Edellisessä ennakossa kuultiin, kuinka maalinteko on ollut tällä kaudella vielä hieman hakusessa, mutta nyt on maalihanat avattu kunnolla. ”Aika klassinen. Juho on pelannut hyvän alkukauden, vaikka maaleja ei avausottelun jälkeen olekaan syntynyt. Olemme kuitenkin keskustelleet, että kyllä ne maalit sieltä tulevat, kun pelimme paranee ja hyökkäyspelimme tulee laadukkaammaksi”, Läpinen summaa.

Lauantaina vieraskentällä kohdataan aina vaarallinen FC Jazz. ”Poriin kun mennään pelaamaan, oli laji mikä tahansa, ei homma ole helppo”, tietää Läpinen ja jatkaa: ”Kova kotijoukkue siellä on vastassa. Mutta ei se mitään, me lähdemme otteluun kova kovaa vastaan ja pelataan hyvä matsi.” Myös Omar odottaa tiukkaa matsia: ”Jazzia vastaan on pelattu paljon. Tiedän, että Jazz on fyysinen joukkue, joka tulee kovaa. Mutta meillä on nopeita, taitavia pelaajia ja hyvää peliä sopii odottaa”, Omar analysoi.

KaaPo pääsee otteluun hyvällä kokoonpanolla ja alla on hyvä harjoitusviikko. Ottelu aloittaa samalla KaaPon härkäviikot, kun elokuun aikana pelataan Jazz-ottelun jälkeen vielä kuusi ottelua, joista viisi kotona ja yksi vieraissa.

Tilastot
FC Jazz

1 - 0

(1-0)
25'MaaliLehtonen Juho
38'UlosajoHonkasalo Hans
77'Vaihto ulosJussila Jani
77'Vaihto sisäänRuokangas Miska
84'Vaihto ulosBlomqvist Niklas
84'Vaihto sisäänOhvo Oskari

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6