Yritysyhteistyö

Kaarinan Pojat ry (KaaPo) on Suomen Palloliiton Länsi-Suomen piirin toiseksi suurin seura yli 800 lisenssipelaajallaan. Seuran toiminnassa on mukana lapset, nuoret ja aikuiset aina 3-vuotiaista perhefutislaisista Ikämiehiin ja Leideihin. Seuran toiminnan pyörittämisestä vastaa aktiivinen johtokunta, seuran 3 päätoimista valmentajaa ja toimiston väki sekä lähes 200 vapaaehtoista seuratoimijaa valmentajina sekä muina joukkueiden toimihenkilöinä.

Kaarinan Pojat ry tarjoaa yrityksille monenlaisia mahdollisuuksia näkyä ja kuulua Kaarinassa ja lähiympäristössä, myös valtakunnallisesti. Lähtemällä KaaPon kumppaniksi pääset osaksi ainutlaatuista ja paikallista yhteisöä, jonka kautta tavoitat potentiaalisia asiakkaita, pääset verkostoitumaan uusien kumppaneiden kanssa ja olet mukana kehittämässä suomalaista huippufutista!

Haluamme, että yhteistyö ja kumppanuus aidosti auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Siksi pakettimme muodostetaan ja räätälöidään aina juuri sinun tarpeidesi mukaiseksi. Meille jokainen kumppani on tärkeä. Haluamme kehittää yhdessä yhteistyömalleja, jotka tuottavat molemminpuolista arvoa.

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Puheenjohtaja
Olli Tuominen
puheenjohtaja@kaapo.fi
040 544 1812

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6