KaaPolle 7 uutta pelaajasopimusta
Julkaistu: 05.01.2020 00.00

KaaPolle 7 uutta pelaajasopimusta

Jo marraskuussa uutisoimme 14 viime kaudelta tutun pelaajan kanssa tehdyistä pelaajasopimuksista. Uuden vuoden aloitamme uutisoimalla seitsemästä lisäsopimuksesta, jotka nekin kaikki on tehty aiemmilta vuosiulta tuttujen pelaajien kanssa.

Aiemmin julkaistujen sopimusten lisäksi nimensä paperiin ovat nyt laittaneet myös puolustajat Aleksi Ojanperä, Joona Jussila ja Pyry Tenho, keskikentän Roope Läpinen, Rami Ojanperä ja kokenut Jukka-Pekka Tuomanen sekä FC Interistä takaisin Kaarinan ylpeyteen siirtyvä Joona Järvistö.

Hans Honkasalo palaa harjoituksiin vuoden vaihteen jälkeen ja hänen kanssaan on sovittu, että tarkastelemme siviilityön, uusien opintojen sekä ennen joulua syntyneen perheenlisäyksen yhteensovittamista jalkapallon kanssa erikseen. Myös Aleksi Mäki on mukana, mutta viime kaudella tullut ikävä polvivamma pitää miehen sivussa pitkään myös tällä kaudella.

Kesken kauden 2019 opiskelujen vuoksi Keski-Suomeen muuttaneita Joonas Madetojaa ja Juuso Eteläpäätä ei luonnollisestikaan tulevalla kaudella nähdä KaaPon paidassa, mutta kauden lopussa mukana olleista pelaajista ainoastaan Joni Lehto ja Riku Tanila jatkavat uraansa muualla. Tarkkasilmäisimmät ovat saattaneet joukkueen harjoituksissa nähdä myös uusia kasvoja, mutta toistaiseksi näiden pelaajien osalta päätöksen mahdollisesta sopimuksesta tullaan tekemään myöhemmin.

- On kertakaikkisen hieno tilanne, kun oikeastaan koko viime kauden joukkue jatkaa pelaamistaan meillä tulevallakin kaudella, kommentoi tilanteeseen tyytyväinen päävalmentaja Tomi Kivikoski.

Varsinainen kilpailukausi 2020 alkaa KaaPon osalta jo 18. päivänä tammikuuta, kun Kaarinan ylpeys isännöi Kakkosen Cupissa FC Jazzia Porista. Seuraa joukkueen valmistautumista kauteen 2020 nettisivuillamme ja sosiaalisen median kanavissa! #kaarinanylpeys

Sopimustilanne 7.1.2020

Maalivahdit
Teemu Muurinen
Lauri Inkeroinen
Arttu Päiviö

Kenttäpelaajat:
Jani Jussila
Joona Jussila
Leevi Puputti
Ilmari Heinonen
Vili Ruuskanen
Teemu Tuominen
Pyry Tenho
Aleksi Ojanperä
Mikko Valtanen
Niklas Blomqvist
Kasper Kylén
Niklas Kuusio
Roope Läpinen
Rami Ojanperä
Jukka-Pekka Tuomanen
Matias Salminen
Joona Järvistö
Juho Salminen

Seuran uusimmat