Miesten edustusjoukkueelle uusia pelaajasopimuksia
Julkaistu: 16.01.2019 00.00

Miesten edustusjoukkueelle uusia pelaajasopimuksia

Ennen kauden 2019 ensimmäistä virallista ottelua Kaarinan ylpeys vahvistuu neljällä pelaajalla. Mukana on vanhojen tuttujen lisäksi myös uusia nimiä sekä paluumuuttajia.

KaaPolaisille tuttu mies Juha-Pekka Jääskeläinen jatkaa KaaPo-paidassa myös kaudella 2019. Päävalmentaja Tomi Kivikosken mukaan "J-P:n" jatkosopimus on tärkeä, sillä mies on taitava pallon kanssa ja ymmärtää peliä hyvin. Hän luo kilpailutilannetta hyökkäyspään laituriosastolle.

Salon Palloilijoista kasvattajaseuraansa palaa Pyry Tenho. 97-ikäluokkaa oleva Tenho oli mukana historiallisessa C-juniorien Suomen mestarijoukkueessa (2011). Tenho on Kivikosken mukaan oiva vahvistus joukkueen puolustuslinjaan: "Hän syöttää ja avaa peliä laadukkaasti sekä lukee myös peliä hyvin. Lisäksi Tenholla on kokemusta Kakkosen peleistä SalPan paidassa." Kivikoski toteaakin, että Pyryn tulon myötä KaaPon puolustuslinja on valmis ja ehkä joitain puolustukseen mietittyjä pelaajia pystytään peluuttamaan myös keskikentällä, missä joukkueessa on ehkä eniten tarvetta viime kauden jälkeen poissiirtyneiden tai lopettaneiden pelaajien tiimoilta.

Paluumuuttajina KaaPo-paitaan palaavat Aleksi Ojanperä ja Hans Honkasalo. Kivikoski luonnehtii Ojanperää loistavaksi pelaajaksi, jota on valitettavasti pitkään vaivannut erinäköiset vammat. "Ojanperä on harjoitellut koko alkukauden joukkueen mukana ja nyt näyttää siltä, että hän pääsee kauteen mukaan terveenä - kunnossa ollessaan mies vahvistaa joukkuetta varmasti, Kivikoski toteaa. Ojanperä on nopea, kaksinkamppailuissa voimakas ja hyvin laidalta hyökkäyksiä tukeva pelaaja. Toivomme Aksulle pitkästä aikaa ehjää kautta!

Honkasalo puolestaan on KaaPo-legenda Janne Honkasalon poika, joka edusti viime kaudella Ykkösen EIF:iä. Mies on siis kova vahvistus KaaPon keskikentälle. "Hans voittaa varmasti kaksinkamppailullaan paljon palloja meille ja tukee myös hyvin hyökkäämistämme. Lisäksi hän pystyy tarpeen mukaan keskustan lisäksi pelaamaan myös laidassa, joten vaihtoehtoja tulee tätä taustaa vasten myös meille lisää, Kivikoski päättää.

KaaPo avaa kautensa tulevana lauantaina 19.1. Kakkosen Cupin ottelulla Pallo-Iiroja vastaan. Ottelun pelataan kello 16:00 alkaen Keskurin KHT:lla. Otteluun on vapaaehtoinen pääsymaksu ja ottelussa on mahdollisuus ostaa kausikortti Kakkosen kotioteluihin kaudelle 2019 etuhintaan 30 € (norm. 60 €)!

Seuran uusimmat

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6