KaaPolaisia T2006-ikäluokan Lännen alueleirille
Kaarinan PojatJulkaistu: 03.05.2021 10.00

KaaPolaisia T2006-ikäluokan Lännen alueleirille

Pitkän koronatauon jälkeen Palloliitton pelaajakehitystoiminta pääsee jälleen käynnistymään, ja samalla käynnistyy myös aluejoukkuetoiminta. Aluejoukkuetoiminta toimii myös ponnahduslautana maajoukkuetoimintaan.

2006-ikäluokan tyttöjen aluejoukkuetoiminnan kesän huipennus on Tinni Korpela -leiri, joka järjestetään kesäkuussa Eerikkilän urheilopistolla. Leirille valitaan valtakunnallisesti 72 kenttäpelaajaa + 8 maalivahtia. Ennen leiriä järjestettävät aluejoukkueleirit ovat Palloliiton läntisen alueen aluevalmentaja Leo Tommilalle tärkeitä pelaajatarkkailutapahtumia tulevaa Tinni Korpela -leiriä, sekä myös muita tulevia 06-ikäluokkan tapahtumia, ajatellen.

Ensimmäinen koronatauon jälkeinen aluejoukkueleiri järjestetään Turun Kupittaalla toukokuun alussa. Mukana Tommilan leiriryhmässä on myös neljä KaaPolaista, kun T15 (2006) -ikäluokan pelaajista Inkeri Seppälä, Lilja-Nora Laihonen, Lotta Leijon, Sanni Virtanen, Vilma Jokinen, Anna Yli-Kauppila ja Taimi-Lyydia Nummijärvi pääsevät näyttämään osaamistaan leirille. Lisäksi leirille on kutsuttu nuoremmasta T14 (2007) ikäluokasta Elma Dahlblom sekä Noora Sairanen.

Seura onnittelee pelaajia valinnasta ja toivottaa menestystä leirille!