KaaPolaisia T2006-ikäluokan Lännen alueleirille
Julkaistu: 03.05.2021 10.00

KaaPolaisia T2006-ikäluokan Lännen alueleirille

Pitkän koronatauon jälkeen Palloliitton pelaajakehitystoiminta pääsee jälleen käynnistymään, ja samalla käynnistyy myös aluejoukkuetoiminta. Aluejoukkuetoiminta toimii myös ponnahduslautana maajoukkuetoimintaan.

2006-ikäluokan tyttöjen aluejoukkuetoiminnan kesän huipennus on Tinni Korpela -leiri, joka järjestetään kesäkuussa Eerikkilän urheilopistolla. Leirille valitaan valtakunnallisesti 72 kenttäpelaajaa + 8 maalivahtia. Ennen leiriä järjestettävät aluejoukkueleirit ovat Palloliiton läntisen alueen aluevalmentaja Leo Tommilalle tärkeitä pelaajatarkkailutapahtumia tulevaa Tinni Korpela -leiriä, sekä myös muita tulevia 06-ikäluokkan tapahtumia, ajatellen.

Ensimmäinen koronatauon jälkeinen aluejoukkueleiri järjestetään Turun Kupittaalla toukokuun alussa. Mukana Tommilan leiriryhmässä on myös neljä KaaPolaista, kun T15 (2006) -ikäluokan pelaajista Inkeri Seppälä, Lilja-Nora Laihonen, Lotta Leijon, Sanni Virtanen, Vilma Jokinen, Anna Yli-Kauppila ja Taimi-Lyydia Nummijärvi pääsevät näyttämään osaamistaan leirille. Lisäksi leirille on kutsuttu nuoremmasta T14 (2007) ikäluokasta Elma Dahlblom sekä Noora Sairanen.

Seura onnittelee pelaajia valinnasta ja toivottaa menestystä leirille!

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6