Tero Forss ja Markku Tolonen Naisten valmennuskaksikko!
Julkaistu: 19.10.2021 11.00

Tero Forss ja Markku Tolonen Naisten valmennuskaksikko!

KaaPon naisten edustusjoukkue saa kaudelle 2022 uuden, erittäin mielenkiintoisen valmennuskaksikon. Marraskuun alussa valmentajina aloittavat Tero Forss ja Markku ”Make” Tolonen. Kaksikko ottaa vetovastuun hyvillä mielin, ajatuksena saada kehitettyä edustusjoukkueen toimintaa seuraavalle tasolle.

”Pienen tauon jälkeen, todella mukava palata seuravalmennuksen pariin. Kansainvälinen projekti on nyt saatu siinä mielin maaliin, että aikaa riittää taas valmentamiselle”, Forss valaisee.

”Teron kanssa on pitkä historia ja olemme miettineet sopivaa valmennusprojektia silloin tällöin. Nyt sellainen osui kohdalle ja odotan innolla, että päästään laittamaan homma käyntiin”, Tolonen komppaa.

”KaaPon otettua yhteyttä, lupasin harkita asiaa. Maken kanssa keskusteltuani, huomattiin että tässä on paketti johon haluamme lähteä. Tämän jälkeen sopimus syntyi nopeasti ja marraskuun alussa aloitetaan treenaaminen KaaPolaisten kanssa. Toivottavasti mukaan saadaan myös uusia pelaajia, jotka haluavat kehittyä ja oppia uutta”, Forss kertoo sopimuksesta ja kauden aloituksesta.

"Erittäin hienoa, että saadaan Tero takaisin KaaPoon valmentajaksi. Teron vahva kokemus valmentajana saadaan nyt KaaPon käyttöön. Lindholmin Raikka ja Luotosen Jussi ovat tehneet viimeiset pari kautta hyvää työtä Naisten edustuksen peräsimessä ja tulevalle kaudelle saadaan uusi valmennuskaksikko", kommentoi puheenjohtaja Olli Tuominen.