Julkaistu: 22.08.2023 09.47

Me-säätiö ja KaaPo selvittävät harrastustoiminnan vaikuttavuutta

Harrastustoiminnalla on valtava potentiaali edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia ja ehkäistä syrjäytymistä. Seurallemme on tärkeää mahdollistaa tasavertaiset harrastusmahdollisuudet harrastajien lähtökohdista riippumatta sekä tarjota harrastajille turvallinen, kokonaisvaltaisesti hyvinvointia edistävä ilmapiiri.
Ryhdymme selvittämään harrastustoiminnan alueellista vaikuttavuutta yhdessä lasten, nuorten ja perheiden sekä yhdenvertaisuutta edistävän Me-säätiön ja Jopoxin kanssa.

Toimintamme pitkäjänteisen ja suunnitelmallisen kehittämisen pohjaksi tarvitsemme tietoa pelaajiemme hyvinvoinnista ja osallistumisen edellytyksistä.
KaaPo haluaa edistää kaikkien pelaajiensa osallistumisen mahdollisuuksia Kaarinassa.

Harrastajamme, tai alle 13-vuotiaiden harrastajien perheet, pääsevät itse raportoimaan toiminnan vaikuttavuudesta perheen taustatietoihin ja harrastajan hyvinvointiin liittyvien kyselyiden kautta. Harrastajamme saavat kutsun vastata kyselyyn suoraan henkilökohtaiselle jäsentililleen Jopoxissa elo-syyskuun aikana. Kyselyyn vastaaminen vie vain pari minuuttia ja vastaaminen on täysin anonyymia. Vastaamalla voimme kehittää harrastustoimintaa tukemaan harrastajien hyvinvointia entistäkin paremmin.

Kyselyn löydät Jopoxista

Suuri kiitos avustasi!

Kaarinan Pojat ry

Erotuomarinkatu 4, 20780 Kaarina

toimisto@kaapo.fi


y-tunnus: 1006858-6